Rendőrségi

2012.06.06. 09:55

Agresszíven viselkedtek a családdal

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén több agresszív emberrel is dolguk akadt a rendőröknek, mentősöknek.

duol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő szerdán közölte: kedden kora délután Ercsiben a Cukorgyár lakótelepről kért segítséget egy édesanya. Pszichiátriai beteg fia egy a tartózkodási helyéül kijelölt intézményből ment haza, és agresszíven viselkedett hozzátartozójával. A kiérkező járőrök jelenlétében sem hagyta abba az erőszakos magatartást, ami miatt a járőrök mentőt hívtak hozzá. A mentősök a férfi kórházba szállítását látták indokoltnak.
Kora este a körzeti megbízottak intézkedtek egy baracsi ingatlanon, ahol egy ittas férfi viselkedett agresszíven a család többi tagjával. Dunaújvárosban a Károlyi Mihály soron, lakásában egy nő öngyilkossággal fenyegetőzött. Mindkettőjüket kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

Este fél kilenckor egy nő kérte a rendőrök segítségét Dunaújvárosban. A bejelentésben elmondta, hogy férjét a Hásfa utca 1. szám előtt két férfi bántalmazta. A bántalmazást a bejelentés szerint nem előzte meg szóváltás. A bántalmazókat keresi a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!