Rendőrségi

2012.05.03. 07:58

Agresszív, ittas férfi tört-zúzott egy fehérvári kocsmában

Székesfehérvár - Nem bírtak azzal a férfivel, aki egy vendéglátóegységben viselkedett agresszívan szerdán. Még a pultos telefonját is a falhoz vágta. Az illető végül a rendőrkapitányságon kötött ki.

duol.hu

Garázdaság és rongálás elkövetése miatt indult büntetőeljárás tegnap a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy 37 éves férfi ellen, aki az egyik fehérvári kocsmában ittasan tört, zúzott, illetve az ott lévő vendégeket fenyegette - tájékoztatott csütörtökön Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Az italmérőben tartózkodó 37 éves ittas fehérvári férfihez a tegnapi napon kétszer is ki kellett hívni a rendőröket. Az első intézkedést követően az alkalmazottak elmondása alapján megnyugodni látszott, és a teraszra vonult, de az egyenruhások távozását követően ismét agresszív lett. Magából kikelve ordítozott, majd felrúgott egy asztalt és egy széket, amik el is törtek. Ezt követően a pultos hölgy telefonját a falhoz vágta, amivel 70 000 forintos kárt okozott, majd a kocsmában lévőket azzal fenyegette, hogy agyonveri őket. A rendőrséget ekkor hívták ki másodszor az alkalmazottak.

 Amikor a járőrök a férfivel szemben intézkedni kezdtek, az velük szemben is agresszíven viselkedett, folyamatosan ordítozott. Még a kapitányság épületében, az előállító helyiség ajtaját is ütötte, illetve a falat fejelgette. Sérülése nem keletkezett, így orvosi ellátásra nem szorult.

Miután megnyugodott, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomást nem tett, de a gyanúsítás ténye miatt panasszal élt, szabadlábon védekezik.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!