Rendőrségi

2009.03.18. 08:17

A nagylóki láncfűrészes visszatér!

<strong>Nagylók</strong> - No, nem a texasi kollégájára hajazott a Nagylókon elfogott "láncfűrészes" illető, de Audi típusú kocsijából a rendőrök lefoglaltak több (hamisítvány) láncfűrészt is, miután kiderült: a nyílt utcán árulta őket, jóval az értékükön felül.

zaol.hu

Így csalás miatt indult büntetőeljárás a 35 éves budapesti férfivel szemben, miután bejelentés érkezett a kapitányságra, hogy Nagylók községben egy Audiból ismeretlen személyek motoros fűrészt árulnak a gép tényleges értékén felüli összegért.

A járőrök igazoltatás alá vonták az Audi gépkocsit, és a benne ülő két személyt. Az autó csomagtartójából előkerült 3 darab láncfűrész, melyekre Husqvarna feliratú matrica volt ragasztva. A fűrészek lefoglalásra kerültek. A két férfi előállításra került a kapitányságra, ahol egyikük tanúként, míg a másik gyanúsítottként lett kihallgatva - árulta el a megyei kapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!