Rendőrségi

2014.11.11. 08:11

Bolti tolvaj, körözött bűnöző, termény tolvaj - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Dunaújvárosban bolti tolvajjal szemben intézkedtek, Bicskén körözött személyt, Sárbogárdon termény tolvajokat fogtak el a rendőrök.

A biztonsági őrök 2014. november 10-én 15 óra 20 perckor Dunaújváros, Vasmű úton található áruházba kértek rendőri segítséget, mivel ott egy férfit tetten értek miközben szeszesitalt tulajdonított el. A kiérkező járőrök a 32 éves helyi lakost a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési eljárás indult ellene.

A járőrök 2014. november 10-én 16 óra 30 perckor Bicskén az Aradi Vértanúk utcában igazoltattak egy 38 éves helyi férfit, akiről megállapítottak, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözését rendelte el. Az egyenruhások A. Szilárdot a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra 2014. november 10-én a délutáni órákban egy férfi tett bejelentést arról, hogy ismeretlenek egy Szabadegyháza külterületén lévő termőföldről kukoricát loptak, majd gépkocsival távoztak. A bejelentést követően a Sárborgárdi Rendőrkapitányság járőrei a 62-es számú főúton ellenőriztek egy Opel típusú járművet, amelyben megtalálták az ellopott tengerit. Az egyenruhások a gépkocsival közlekedő 21 és 33 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!