Rendőrségi

2014.08.15. 15:56

Előzetesben a dunaújvárosi emberölés gyanúsítottja

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárás - fogva tartása mellett - a 26 éves G. János pákozdi lakossal szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2014. augusztus 11-én kora délután érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban, az Erkel kerti otthonában holtan találtak egy 71 éves nőt. A rendőrök megállapították, hogy a hölgy bűncselekmény áldozata lett. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a lakókörnyezetben végzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások során egy 26 éves pákozdi lakost hoztak összefüggésbe a bűncselekmény elkövetésével, aki korábban egy Erkel kertben lakó családdal tartotta a kapcsolatot. G. János nyomait egészen Veszprémig követték a nyomozók és a bejelentéstől számított fél nap alatt, egy hotel előtt elfogták a férfit. A szobájában megtartott házkutatás során többek között olyan ékszereket foglaltak le a rendőrök, amelyekről megállapították, hogy az áldozat tulajdona. A gyanúsítottat előállítását és kihallgatását követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2014. augusztus 14-én elrendelt.

Előzmények:

Holtan találtak egy 71 éves nőt Dunaújvárosban

Az idős nő rajtakapta a betörőt, ezért kellett meghalnia?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!