Rendőrségi

2013.04.09. 12:30

Szemtanúkat keres a rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettessel szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomoz.

feol-duol

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. március 13-án 15 óra 10 perckor Pákozd, Zalka Máté utcában található Dióhéj nevű kis bolt előtt egy hölgy kerékpárjával közlekedett, amikor ismeretlen gyalogos "adjál pénzt!” felkiáltással az éppen kanyarodó kerékpár csomagtartójára rögzített kosárból próbálta kivenni a sértett táskáját.

Az ismeretlen személy a kerékpárt megrántotta, a sértett elvesztette egyensúlyát és egy füves területre esett. A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az esetről információval rendelkeznek, az ismeretlen személy kilétére vonatkozóan érdemben nyilatkozni tudnának. Munkaidőben a 22-541-600/23-25-ös melléket hívják, vagy hivatali munkaidő után a 107-es vagy a 112-es segélyhívószámok bármelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!