Rendőrségi

2012.11.04. 09:12

Vendégeket inzultáltak, jegyszedőkkel verekedtek az ittas férfiak a söröző előtt

Nádasdladány - Három ittas férfi akart bemenni az egyik sörözőben tartott diszkóba, ám nem engedték be őket. Az illetők ezt zokon vették, s később a jegyszedőkre támadtak.

duol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére november 4-én, 00 óra 10 perckor garázdaságról érkezett bejelentés Nádasdladányból, a Sörhegy utcában lévő söröző elől - közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint később megállapítást nyert, három férfi szeretett volna bemenni a kocsmába, ahol szombaton este diszkót tartottak. Az ajtóban álló két jegyszedő férfi azonban nem engedte be a triót, tekintve, hogy erősen ittas állapotban voltak. A három férfi először úgy tűnt, ezt elfogadta, de később a söröző előtti parkolóban a vendégeket inzultálták. Erre a két jegyszedő megkérte őket, hogy ezt fejezzék be, és távozzanak. Ennek azonban nem tettek eleget. Szóváltásba keveredtek a két jegyszedővel, majd a vita hevében ketten az egyikre, míg a harmadik személy a másik férfira támadt, és az öt fő dulakodni kezdett egymással.

A bejelentést követően a polgárdi járőrök perceken belül a helyszínre érkeztek. Ők voltak azok, akik a verekedőket szétválasztották. A bűncselekmény során mind az öt személy könnyen sérült. 

A három ittas férfit a rendőrök ezt követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Ott a nyomozók a 38 éves nádasdladányi, a 30 éves hajmáskéri, valamint a 21 éves óhidai férfiakat csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A vallomást mindannyian megtagadták.

A nyomozók a hajmáskéri férfit – aki eddig összesen tizenötször volt már büntetve többségében testi sértések és garázdaságok elkövetése miatt – bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását. Két társa szabadlábon védekezik - tudtuk meg a rendőrségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!