Rendőrségi

2012.07.02. 14:27

A kórházban meghalt a férfi, akit meggyrázó gép gázolt el

Súlyos, életveszélyes állapotban szállították hétfőn reggel Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba a mentők azt az 54 éves román férfit, akit egy meggyrázó gép gyűrt maga alá Dinnyés és Seregélyes között egy gyümölcsösben. A férfi később a kórházban életét vesztette.

duol.hu

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő arról tájékoztatott: az elsődleges adatok alapján a magánterületen munkások meggyszedést végeztek egy rázógéppel, amit egy traktor húzott. Hajnali hat óra körül az 54 éves román férfi a traktor mögött a rázógép kereke elé lépett, ami ezt követően maga alá gyűrte. A baleset során a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a mentők életveszélyes állapotban szállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba. A kora délután folyamán azonban életét vesztette.    

 

     

A balesetet követően a Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság balesethelyszínelői lefolytatták a helyszíni szemlét, és megtörténtek az elsődleges intézkedések.

Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás az ügyben ismeretlen tettessel szemben. A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének Munkavédelmi Felügyelősége bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!