Rendőrségi

2012.04.04. 12:59

Lopott mobilt akart értékesíteni

A dunaújvárosi rendőrök kedden délben egy 20 éves dunaújvárosi fiatalemberrel szemben intézkedtek. A férfi ugyanis egy lopott telefont kínált az egyik üzletben eladásra.

Dunaújvárosi Hírlap

A lopás még szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt az egyik dunaújvárosi szórakozóhelyen. A Huawei típusú érintőképernyős - mintegy 40 000 forintot érő mobiltelefon-készüléket a tulajdonosa, egy 25 éves dunaújvárosi hölgy a diszkó mellékhelyiségében felejtette. Öt perccel később, már csak hűlt helyét találta. Másnap a lopással kapcsolatban feljelentést tett a kapitányságon, majd végigjárta a város telefonárusító üzleteit, hogy amennyiben valaki a készülékét – aminek IMEI számát megadta - értékesíteni akarja, akkor értesítsék erről. Egy telefonszaküzlet tulajdonosa kedd délben kereste is a nőt.      

Az üzletbe a járőrök is megérkeztek, akik a telefont értékesíteni kívánó fiatalembert előállították a kapitányságra elszámoltatás végett, míg a telefont lefoglalták, majd tulajdonosának visszaadták.

Mint azt a fiatalember elmondta, 7000 forintért egy ismerősétől vásárolta meg a készüléket az előző napon. A férfi vallomásának leellenőrzése, valamint az állítólagos ismerős felkutatása még folyamatban van, tudtuk meg Németh-Kész Mónikától, a rendőrség szóvivőjétől. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!