Rendőrségi

2012.04.29. 08:22

Ellopta egy buszból a jegykiadó kasszát egy férfi Nádasdladányban

Nádasdladány - Egy székesfehérvári férfit fogtak el a rendőrök, miután kiderült, hogy ő lopott egy parkoló buszból, és egy gyerektől is rabolt éjszaka.

duol.hu

Nádasdladányban, a Petőfi utcában parkoló autóbusz tetőablakát emelte ki ismeretlen tettes szombatra virradóra. Az elkövető a fülkéből elvitte a jegykiadó kasszát, több százezer forint kárt okozva. A lopást hajnalban vette észre a Bakony Volán járművéhez érkező sofőr. A rendőrség egy 27 éves fehérvári férfit gyanúsít a bűncselekménnyel.  A gyanú szerint ugyanaznap éjjel a férfi egy fiatalkorú fiút is kirabolt - tájékoztatott vasárnap R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

A székesfehérvári nyomozók adatgyűjtést követően jutottak el szombaton kora délután egy 27 éves székesfehérvári férfihez, aki összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel. Kiderült az is, hogy a lopás éjszakáján Nádasdladányban egy fiatal fiú száját befogva arra kényszerítette, hogy adja át a nála lévő telefont. Az esetnek szemtanúja is akadt.

A 27 éves férfit elfogták a fehérvári rendőrök, akik megtalálták nála a telefont. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nagyobb értékre elkövetett lopás és az éjszakai rablás miatt, majd bűnügyi őrizetbe vételére intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!