Rendőrségi

2012.03.22. 15:11

Olajradiátor helyett tévékészülék - Sikkasztás egy sárbogárdi áruházban

Sárbogárd - Sikkasztással gyanúsítják a sárbogárdi nyomozók azt a sárbogárdi fiatalembert, aki egy nagyáruház alkalmazottjaként egy LCD-televíziót olajradiátoros dobozba csomagolt be, majd barátja a radiátor árán vásárolta meg a készüléket.

Dunaújvárosi Hírlap

Az eset még kedden este történt, de a nagyáruház csak tegnap tett bejelentést a történtekről a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon. Mint az az eddig beszerzett információk, valamint a sárbogárdi áruház biztonsági kamerái által rögzítettek alapján kiderült, a 22 éves sárbogárdi férfi, aki a bolt Műszaki Osztályán eladó egy olajradiátoros dobozba belepakolt egy LCD-televíziót, majd azt a raktárból kihozva, nem a radiátorok sorába, hanem egy másikba rakta le. Amikor élettársa és barátja az üzletbe érkezett, akkor azok bevásárlókocsijába beletette az olajradiátoros dobozt, akik azt a pénztárnál ki is fizették. Ezt követően lépett oda a barát a vevőszolgálati pulthoz, hogy a garanciális papírt érvényesítse. Ez lett a veszte. Ugyanis az ott lévő biztonsági őrnek feltűnt, hogy a csomagoláson olyan áruvédelmi szalagpántolás van, amit már december óta nem használnak. Amikor kibontotta a csomagolást, akkor derült ki, hogy a dobozban egy tv van. Ezt követően kicserélték a tv-t a radiátorra.

Az áruház biztonsági szolgálata a történteket visszanézte a kamerafelvételeken és kiderült, hogy a bűncselekményben hárman vettek részt, és egyikük az áruház alkalmazottja. Ezt követően tettek feljelentést a rendőrségen.

A sárbogárdi nyomozók a fentiek alapján sikkasztás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves alkalmazottat, a 23 éves sárbogárdi élettársát, valamint a szintén 23 éves barátot is.

A két férfi nem tett vallomást, míg a nő azt mondta, hogy ő az egészről nem tudott semmit, csak az élettársa barátját fuvarozta az üzlethez, illetve vásárolt egyéb dolgokat a boltban, miközben a két férfi beszélgetett. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek, tudta meg a

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!