Rendőrségi

2012.02.07. 17:59

Kábítószer-árusítás - Tizennégy embert igazoltattak a rendőrök egy lakásban

Dunaújváros - Kábító hétvége volt a mögöttünk lévő: a városban, illetve a város környékén három nagyobb drogos ügyben intézkedtek a rendőrök.

Pekarek János

Tolna megyei rendőrök vendégszerepeltek február 3-án este hét órakor a dunaújvárosi Bocskai út egyik parkolójában. Egy Audiban három férfit igazoltattak, itt 179 gramm kannabiszt, az egyik férfi  lakásában tablettákat találtak. Egyikük sem tagadta a drogfogyasztást. A kocsi 19 éves dunaföldvári vezetője közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és garázdaság miatt két évi próbaidejét töltötte: ő  házi őrizetben van. Társai szabadlábon védekeznek.

Két óra múlva egy Liszt Ferenc kerti lakásban kábítószer-árusítás gyanújával tizennégy embert igazoltattak. A lakás 30 és 33 éves lakóinál gyanús növényi származékokat  és fehér port, tablettákat  találtak s olyan tárgyakat, amelyek illegális zálogházi tevékenységre utaltak. Mindkét férfi előzetes letartóztatásban van.

Még e hétvégén egy éjjel Ercsiben két egymás mellett álló autóban kábítószerfogyasztókat értek tetten az Alba Akció Alosztály emberei. Mindkét fiatalembert speed és füvek birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!