Rendőrségi

2012.01.12. 17:49

Drogos cigi tanítás előtt: AM portól kerültek kórházba

Legális kábítószerrel kevert cigarettát szívott el egy magániskola két diákja Várpalotán, akiket később mentő vitt a kórházba.

Sinkovics Eta

Legális növényvédőszerrel kevert dohányból sodort cigarettát, szívott el két középiskolás fiú szerdán reggel Várpalotán. A tanítás megkezdése előtt kiszöktek a Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskola kollégiumából, ám amikor visszatértek, a tanároknak rögvest gyanús lett a 17, illetve 18 éves fiúk viselkedése, gyengélkedése, ezért hívták a mentőket, akik kórházba szállították a fiatalokat.

- A rendőrség tájékoztatása szerint az AM nevű, az interneten legálisan rendelhető szertől lettek rosszul a gyerekek, akiket egy rövid kivizsgálást követően még aznap egészségesen kiengedtek a kórházból. Feljelentést az orvosok, s mi sem tettünk, hiszen nem szegtek törvényt a fiatalok - mondta el a Napló kérdésére Deák Istvánné, a magániskola igazgatója.

Az AM porról és hatásairól a cikk folytatásában olvashat részletesebben a naplo-online.hu-n ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!