Rendőrségi

2011.12.16. 11:14

Újabb darabolós gyilkosság áldozatára bukkantak

Darabolós gyilkosság áldozatára bukkantak Cserdiben, a feltételezett tettest a rendőrök őrizetbe vették - tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

MTI

A közlemény szerint a 45 éves áldozat 2010 augusztusában tűnt el. Az ügyben közigazgatási hatósági eljárás indult, de az nem vezetett eredményre, ezért megszüntették. Hónapokkal később olyan információk jutottak a rendőrség tudomására, hogy a férfi bűncselekmény áldozatává válhatott, ezért újabb eljárás kezdődött.
   
Ennek során kedden hazugságvizsgálatnak vetettek alá egy 24 éves büntetett előéletű férfit, aki azt mondta: az eltűnt férfit a zaklatás miatt jelenleg szabadságvesztését töltő sógora tavaly nyáron szerelemféltésből agyonverte. A holttestét együtt dobták be az áldozat telkén található kútba.
   
A rendőrök a megjelölt helyen nem találták meg a holttestet, ezért újra kihallgatták a férfit, aki végül elárulta, hogy az áldozatot elégették, a maradványokat pedig az ő házához közeli, használaton kívüli kútba dobták. A rendőrök ott egy zacskóban leltek rá az eltűnt férfi maradványaira. A szakértői vizsgálatok folyamatban vannak, de az  megállapítható, hogy a áldozat testét feldarabolták.
   
A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön jelentette be, hogy elfogta azt a nőt, aki megölte, majd feldarabolta élettársát Budapest XVIII. kerületében.
Részletek a kapcsolt anyagokban!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!