Rendőrségi

2011.10.14. 07:41

Megtaposta lányát a részeg apa

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást egy 54 éves ercsi férfi ellen, aki a gyanú szerint csütörtökön délelőtt otthonukban ütlegelte saját lányát, majd miután az a földre került, még a bordáját is megtaposta.

duol.hu

Ercsi-Sinatelepről tett bejelentést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére csütörtökön egy 18 éves lány, hogy édesapja saját otthonukban bántalmazta. A sértett az ügyeletesnek elmondta, hogy apja több alkalommal ököllel megütötte, majd miután a földre esett, a bordáját is megtaposta.

  A jelzést követően a járőrök azonnal a megadott címre mentek, de a férfi ekkor már nem tartózkodott otthon. A bejelentő meghallgatása során azonban a férfi kerékpárján ülve hazaérkezett. Mivel láthatóan ittas volt, a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív eredményt mutatott. Az ezt követő lég-alkoholmérő műszer enyhe fokú ittasságot mutatott ki nála, miután a férfi belefújt.

A rendőrök a férfit előállították az Ercsi Rendőrőrsre, míg lányához mentőt hívtak, akik beszállították a dunaújvárosi kórházba.

A lány megvizsgálása után kiderült, sérülése nyolc napon belül gyógyuló. Az apát így a dunaújvárosi nyomozók súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során tagadta, hogy bántalmazta volna lányát.

A terhére rótt bűncselekményen túl ittas vezetés miatt is felelnie kell. Szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!