Rendőrségi

2011.06.23. 06:27

Budai Gyula feljelentette Borovszky Timeát

Budapest - Feljelentést tett Borovszky Timea, az Esélyegyenlőségi Főigazgatósága korábbi főosztályvezetője ellen Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a Budapesti Rendőr-főkapitányságon - közölte a Magyar Nemzet a csütörtöki számában.

MTI

Az egykori Oktatási és Kulturális Minisztériumhoz tartozó igazgatóság vezetőjét jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával jelentette fel Budai Gyula.
   
A kormánybiztos vizsgálata szerint a főigazgatóság olyan feladatokra kötött megbízási szerződéseket, amelyek ellátása jogszabályi kötelezettsége lett volna, és amely feladatokhoz megfelelő szakértelemmel és kapacitással rendelkezett - idéz a vizsgálat megállapításából a Magyar Nemzet. A szerződéseket arra hivatkozva kötötték, hogy feladataik elvégzésére nincs kapacitásuk és megfelelő szakértelemmel rendelkező munkatársuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!