Rendőrségi

2010.02.18. 15:46

Négy jármű ütközött, négyen megsérültek Herendnél

Négy jármű ütközött össze a sűrű ködben a 8-as számú főúton, Herendnél csütörtökön; a balesetben négyen könnyebben megsérültek - mondta el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI

Egy személygépkocsi vezetője a rossz látási viszonyok ellenére előzni kezdett egy teherautót Herend határában. Eközben észlelte, hogy szemből egy autóbusz érkezik és vissza akart térni a jobb oldali sávba, a manőver közben azonban gépkocsija nekiütközött a teherautónak, majd a busz elejének is - mondta Frankó Marianna.
   
A fékező busznak pedig hátulról nekihajtott egy terepjáró - tette hozzá a sajtóügyeletes.
   
Tájékoztatása szerint a balesetet okozó autó vezetője sérülés nélkül úszta meg a karambolt, ám a személygépkocsi 39 éves női utasa könnyebben megsérült. Hárman könnyű sérüléseket szenvedtek a buszba belehajtó terepjáróban is - mondta Frankó Marianna, megjegyezve, hogy a sérülteket a veszprémi kórházba szállították. Hangsúlyozta, hogy a busz 40 utasa közül senki sem sérült meg.
   
A négy jármű karambolja miatt a 8-as főutat Herendnél két órára teljes szélességben lezárták, a forgalmat más útvonalra terelték - tájékoztatott az ügyeletes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!