Reklám

2012.06.22. 07:27

A kánikula ellenszere: AquaCity Zalaegerszegen (x)

Ezen a héten végre ránk köszöntött a nagybetűs nyár, hiszen a hőmérő higanyszála mintha fennakadt volna a 30-as tartomány felett. A meleg kezd elviselhetetlenné válni, de nem mindenhol... Irány az egerszegi élményfürdő!

Aquacity

Közép-Európa egyik legnagyobb aquaparkja, a Gébárti Szabadidő Központban, a várostól 2 km-re található. A vízi vidámpark 7 és fél hektáros területen, 6000 négyzetméter vízfelületet foglal el. Itt mindenki megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a fiatalabbaknak 10 óriáscsúszda segít adrenalinszintjük felemelésében, a kicsit idősebbek pedig a lassú folyó hűs habjai közt merenghetnek az élet szép dolgairól. Az élményfürdőben pedig vannak egyéb szép dolgok, mint például az ország legnagyobb hullámfürdője, ami ráadásul idén új színekbe öltözött, igazi graffiti-művészek segítségével. Az AquaCity a picikre is gondol, hiszen gyermekmedencéiben rengeteg szórakoztató dolgot találnak a gyerekek, elég csak az újonnan telepített vízágyúkra vagy a víziösvényre gondolni.

Akit pedig az lubickolás után partra vetnek a hullámok, az az élményfürdő gasztronómiai kínálatában is "megmártózhat". Teljesen megújult ugyanis a park vendéglátó része, többek között igazi cukrászda is várja a látogatókat.

A jó idő adott, a PLT kuponjai segítségével pedig ezen a hétvégén 20%-kal olcsóbban kapják olvasóink napi belépőjüket. Hét végén érdemes útra kelni és felkeresni Zalaegerszeg turisztikai zászlóshajóját, az AquaCityt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!