Reklám

2016.07.07. 09:06

Tisztelt Munkavállalók!

Az ISD DUNAFERR Társaságcsoport 2016. Július 15-én pénteken az ISD DUNAFERR Zrt. főépülete előtti téren (2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3) megrendezi a II. sz. nagyolvasztó sikeres átépítése és üzembe helyezése alkalmából tartandó avató ünnepséget, melyre tisztelettel meghívom a társaságcsoport valamennyi Munkavállalóját és család tagjait.

A rendezvény hivatalos programját ezúton közlöm, és tájékoztatom Önöket az alábbi részvételi feltételekről.

A rendezvény műsoros programján való részvétel a társaságcsoport valamennyi Munkavállalója és családtagjai részére térítésmentes. A rendezvényen ételt és italt biztosítunk térítésmentesen a társaságcsoport Munkavállalói részére és Munkavállalónként további 1 fő részére. A további résztvevők számára az étkezés és italfogyasztást térítés mellett a helyszínen igénybe vehető.

Kérem, hogy a területi vagy társasági HR szervezetnél legyenek szívesek legkésőbb 2016. Július 08-ig leadni részvételi szándékukat, valamint a rendezvényre Önökkel ellátogató családtagok számát. Ennek ellenében a Munkáltató a rendezvény előtti napokban karszalagot fog biztosítani és át fogja adni a térítésmentes étkezési és ital jegyeket. Kérjük, hogy a rendezvényre karszalaggal érkezzenek a zavartalan belépés érdekében.

Számítok részvételükre, és Jó szórakozást kívánok a programhoz Önöknek és családjuknak!

Dunaújváros, 201 6.júníus 28.

ELÉRHETŐSÉGEINK
2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1 -3.
e-mail: [email protected] tel: +36 25 582 270

Program

16.15-től  Érkezés a program helyszínére, a Vasmű térre
17.00  Csík zenekar koncertje
17.45  Köszöntő, díjak átadása
18.30  Matyó Néptáncegyüttes előadása
19.00  Evergreen összeállítás
Fellépők:
Apostol együttes
Dolly Roll
Zoltán Erika
Kökény Attila
Varga Viktor

21,00  Madarak Házibuli Zenekar  Közben
21,15  Tűzijáték
Az est házigazdája: Fásy Ádám

Evgeny Tankhilevich
cégvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!