Reklám

2012.11.06. 17:28

Országos E.ON adventi pályázat közösségek számára (x)

Az E.ON Advent Pályázaton kisközösségek nyerhetnek energiatakarékos led izzókkal díszített karácsonyfát és adventi csomagokat településüknek. A legkiemelkedőbb pályázatot beküldő közösség települését pedig külön fődíjjal, egy adventi programmal jutalmazza a vállalat.

nincs nev

A pályázaton helyi közösségek, baráti társaságok mutathatják be kreatív módon, hogyan készülődnek a karácsonyra, mit jelent számukra a szeretet ünnepe. Mindezzel nemcsak maguk, hanem városuk, lakóhelyük számára is fényesebbé tehetik az adventet. Ismét eltelt egy év, közelednek a karácsonyi ünnepek, egyre fontosabbá válnak az együtt töltött percek. Az adventi készülődés, a karácsonyt megelőző hetek mindenki számára a szeretetteljes, örömteli várakozás időszakát jelentik.

A kisebb közösségek – legyen szó akár baráti összefogásról, a településen működő táncegyesületről, népdalkörről, szülői közösségről, iskolai csapatokról, művészeti csoportról – kreativitásukat bevetve most különleges módon emelhetik lakóhelyük ünnepi fényét. – A helyi közösségek kiemelkedően értékes, meghatározó szereplői a településeknek. Őket szeretnénk megszólítani és aktivizálni, hogy ezúttal a legaktívabb, legkreatívabb csoportok lakóhelyük számára nyerhessenek – mondta el a pályázattal kapcsolatban Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs vezetője. Az adventi készülődés időszaka minden közösségben más és más, ezért is lesznek várhatóan izgalmasak a pályázati anyagok, amelyeket fotó vagy videó formájában várnak.

Fődíjként az E.ON a legjobb 24 pályázó közösség lakóhelyének forgalmas pontján egy-egy energiatakarékos led izzókkal feldíszített, kb. ötméteres karácsonyfát állít majd fel december elején. A legkreatívabb közösségek adventi készülődéséhez további ajándékcsomagokkal járul hozzá az E.ON, a legjobb pályázatot beküldő közösség települését pedig külön fődíjjal jutalmazzák. A pályázatokat november 19-éig lehet benyújtani a www.eonadvent.hu oldalon keresztül, ahol további információk is elérhetőek. A beküldött pályázatokat három kategóriában, településméret alapján díjazzák. Az eredmények november 26- tól várhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!