Reklám

2012.06.24. 18:45

Hajts a mini Forma 1-ért! (x)

Különleges, egyedülálló játékot hirdet a Vodafone annak a több száz kistelepülésnek, ahol két hónappal ezelőtt szélessávú Vodafone 3G mobilinternetet még nem lehetett használni.

nincs nev

Ezek, azóta bekapcsolódhattak a villámgyors mobilinternet világába. A legtöbb új lakossági előfizetőt gyűjtő településre egy látványos Forma 1-es eseményt visz a mobilszolgáltató a 2012-es Magyar Nagydíj ideje alatt.

A június 11-től július 15-ig tartó versenyt az a település nyeri, amely ebben az időszakban lakosságarányosan a legtöbb új – de nem kevesebb mint 40 – Vodafone előfizetést köt. Megéri hajtani a nyereményért, hiszen július 29-én a társaság egy mini Forma 1 eseményt szervez a településen, ahol többek között élőben követhető majd a magyar nagydíj, és a „Kezdj el valami újat” hétvége játékai is kipróbálhatók. További plusz, hogy a versenyben az első 7 helyen végző település jogosulttá válik egy, a Vodafone Magyarország Alapítvány által biztosított digitális fejlesztést célzó pályázati részvételre. Itt az első helyezett bruttó 10 millió , míg a második-harmadik számára bruttó 5-5 millió forint értékű digitális fejlesztési támogatást ajánl fel a társaság.

A rendkívüli játék létrejötte a Vodafone egész országra kiterjedő hálózatmodernizációjának köszönhető, melynek eredményeképpen a világszínvonalú hálózat hazánk több mint 9,5 millió lakosának nyújt már hozzáférést a szélessávú mobilinternet használathoz.

– Egy évvel ezelőtt 673 , míg mostanra már 2432 település lakóit tudtuk bekapcsolni a telekommunikációs vérkeringésbe. Oda is eljuttattuk a szélessávú mobilinternetet, ahová korábban egyetlen szolgáltató se – mondta dr. Beck György, a Vodafone elnöke.

Az eredményhirdetés július 16-án lesz, ezt a Vodafone Facebook és Twitter oldalán bárki nyomon követheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!