Reklám

2011.06.09. 11:59

Önkéntesség főállásban: Angyalokat keres a Vodafone (x)

A Vodafone Magyarország főállású angyalokat keres – olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi célért, egy non-profit szervezettel karöltve kívánnak dolgozni. A Vodafone versenyképes fizetést biztosít, hogy az angyalok minden energiájukat programjuknak szentelhessék.

Dunaújvárosi Hírlap

Idén negyedszer indul útjára a projekt, a jelentkezési határidő június 30.  A kiírás részletes feltételei a Facebook-on találhatók meg, s a közösségi oldalon zajlik a kiválasztás is. 2011-ben külön szekció is indul azoknak, akik még nem tudják, hogyan fogjanak bele egy civil szervezethez kapcsolódó projektbe.  A győzelemhez az is elég lehet, ha a pályázati idő alatt minél több regisztrált rajongót szerez a jelentkező. A legtöbbet „lájk-olt” három, és a Vodafone által kiválasztott hét pályázat gazdája vehet részt az állásinterjúkon, majd a három legjobb pályázó lehet főállású angyal.

A tavalyi angyalok kreativitása és tettrekészsége nem ismert határt. Az egyik, városi közösségi kertek építésén munkálkodott, volt aki a középiskolások önkéntes munkába való bevonását tűzte ki célul, míg a harmadik angyal fogyatékkal élőknek kínált munkát friss diplomás iparművészek által tervezett design termékek legyártatásával.

Intődy Gábor, a Vodafone Magyarország belső kommunikációs és társadalmi felelősségvállalás igazgatója elmondta: „ A Vodafone fontosnak tartja, hogy teljes mellszélességgel részt vállaljon a társadalmi élet jobbá tételében, ezért egyértelmű volt, hogy a Főállású Angyal projekt idén is elindul. Évről évre nő a jelentkezők száma, ami arra bátorít, hogy minél több ilyen és ehhez hasonló programot hozzunk létre.”

A pályázatról és az Alapítványról részletes tájékoztatás a
http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas" target="_blank"  és www.vodafone.hu/foallasuangyal
oldalakon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!