Receptek
2016.03.12. 15:48
Hamis disznósajt a ráadás
Csabai Tibor grafikusművész szívesen alkot a konyhában is. A díjnyertes kocsonyája mellett a maradékokból hamis disznósajtot készít.
Penk Tímea
Hozzávalók: 12 tányér kocsonyához kb. 3-3,5 hús: bőrke, köröm, fej és füstölt húsok, víz, fokhagyma, só , bors, pirospaprika.
A húsokat éppen ellepő mennyiségű vízben fokhagymával, sóval és borssal felteszem főni lassú tűzön egy éjszakán át. Reggel elkészítem a kocsonyaadagokat, majd a maradék húst egy nagy tálba teszem. A maradék levet pirospaprikával megszínezem és ráöntöm a húsra. Vacsorára, reggelire kitűnő étel a hamis disznósajt.
Ön mit süt, főz?
A Napló Konyhájavárja a további fényképes recepteket a [email protected] címre.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre