Rácalmás

2014.02.03. 12:20

Az egyesületi munkáról szólva

Rácalmás - Közgyűlésre várja tagjait és az érdeklődőket a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület.

Körmendi Erzsébet

Az egyesület elnökségének tagjai évindító ülésükön többek között elfogadták a 2014. évi munkatervünk is, amelynek egyik fontos pontja az éves rendes közgyűlés. Ez alapján a számos közösségi programot szervező civil szervezet február 21-én délután fél ötkor tartja a közgyűlését a művelődési házban.

Az országos hírű Tökfesztivál a városvédő egyesület legnagyobb és legsikeresebb rendezvénye. Fotó: Ónodi Zoltán

Elhatároztat az elnökség, hogy idén is folytatják a Rácalmást szépítő és virágosító akcióját. Fontolgatják, hogy a közel tízéves múltra visszatekintő Virágos Rácalmás mozgalom megújítását. Az ingatlantulajdonosok zöme igényesen szépíti környezetét, így a virágos porták folyamatos értékelése egyre nagyobb kihívást jelent a zsűrinek. Továbbá újra szeretnénk éleszteni a Szép Porta tábla adományozását is. E két változásban gondolkodik az elnökség, előbbinél az utca virágosítását, utóbbinál az egész lakókörnyezet értékelnék. Az előző évekhez képest változás lenne még, hogy aki szeretné, hogy utcafrontja, portája részt vegyen a versenyben, jelezze szándékát, ezáltal az értékelő bizottság az eddigieknél célirányosabban tudná végezni a munkáját.

A városvédő egyesület vezetői várják a lakók javaslatait, észrevételeit az irodájukban, a régi városháza 4-es szobájában minden szerdán 8 és 10, valamint 17 és 18 óra között, de véleményüket írásban is leadhatják az ugyanott elhelyezett postaládánkban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!