Rácalmás

2017.04.25. 18:25

A Jankovich iskola hete

RÁCALMÁS A Jankovich Miklós Általános Iskola ünnepi programjai szinte hagyományosnak mondhatók, évről évre visszatérően gazdagítják a suliheti élmények sorát. Kék-sárga vetélkedő, kőzet és ásványbörze, dr. Bóna-verseny, diákigazgató-választás...

Körmendi Erzsébet

A Jankovich-hét a hagyományos módon, az iskola homlokzati falára kihelyezett dombormű koszorúzásával kezdődött - így tisztelegtek az intézmény pedagógusai és növendékei a névadó, Jankovich Miklós előtt múlt héten szerdán, április 19-én. A rendezvénysorozat első napjának délutánján kosárbuli házibajnokság várta a csapatokat és a szurkolókat, majd a művészeti képzésben részt vevő diákok alkotásaiból nyílt kiállítás.

A művészeti képzésre járó gyerekek alkotásaiból nyílt kiállítás

 

A másnap délelőtt a kőzet- és ásványbörze, délután a diákigazgató-választás vonzotta a nebulókat. Az ötödikesek avatása, a dr. Bóna János emlékverseny, a kék-sárga vetélkedő szintén része volt a kínálatának. A mai napon rendezik meg az iskolában a tankerület környezetismereti versenyét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!