Rácalmás

2015.07.01. 15:04

Ügyeskezűek műhelye Rácalmáson

Rácalmás - A Kézműves Műhely elnevezésű program jóvoltából minden hónapban más és más technikával ismerkedhetnek meg az ügyeskezűek.

Körmendi Erzsébet

Sokan szeretik saját készítésű tárgyakkal díszíteni a lakásukat, illetve egyedi ajándékokkal meglepni szeretteiket. Számukra jelenthet hasznos programot a rácalmási művelődési ház által szervezett, és havonta egyszer jelentkező Kézműves Műhely foglalkozások: ajtódíszt, karácsonyi angyalkákat, dekupázsolt tárgyakat, üvegékszereket, szappant, levendulakoszorút és még sok meglepetést készíthetnek.

Legutóbb, múlt héten szombaton például Zsember Zoltán, az Ágasfa Hagyományélesztő Kör alapítója és tagja avatta be a résztvevőket a rézdomborítás rejtelmeibe. Talán a nyári szünet, a családi nyaralások, vagy a jó idő volt az oka, hogy viszonylag kevesen voltak - de aki ellátogatott a programra, az nagyon hangulatos, kellemes szombat délelőttöt tölthetett a művelődési házban.

A következő műhelynap július 18-án, szintén szombaton délelőtt lesz, amikor érdekes lakásdísznek, a levendula buzogánynak a készítését sajátíthatják el az érdeklődők. A jelentkezéseket július 10-ig várja a művelődési ház.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!