Púder Nélkül

2011.07.16. 06:22

Válik Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez amerikai énekes- és színésznő elválik férjétől, Marc Anthonytól hét év házasság után - jelentette a People amerikai magazin.

MTI

Lopez két rövid életű korábbi házassága után 2004 júniusában a nála egy évvel idősebb Marc Anthony énekesnek mondta ki a boldogító igent. Ikergyerekeik - Max és Emme - már háromévesek.
Rövid közös közleményükben Lopez és Anthony azt hangsúlyozta, hogy "házasságunk befejezéséről döntöttünk". "Ez egy nagyon nehéz döntés volt. Minden ügy tekintetében baráti egyezségre jutottunk" - tették hozzá, megjegyezve, hogy ezek "fájdalmas pillanatok minden érintett fél számára", s hálásak lesznek magánéletük tiszteletben tartásáért ebben az időszakban.

A New Yorkban született, 41 esztendős énekes- és színésznő a népszerű amerikai tehetségkutató, az American Idol zsűrijének tagságát követően két filmmel (a Parker akciófilmmel és a What to Expect When You're Expecting című komédiával)  is a moziba való visszatérését készíti elő. 

A People magazin idén tavasszal egyébként a világ legszebb nőjének választotta. A People által adományozott címet korábban olyan hírességek nyerték el, mint Halle Berry, Jennifer Garner vagy Beyonce Knowles.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!