Púder Nélkül

2011.02.15. 10:15

Tolvai Reni lakótársa nem András, hanem Habibi

Mindig boldogan nézek fel az erkélyre, ahová kijártunk süttetni magunkat még az ősszel - mondja Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese, akit arról faggattunk, hogy érzi magát nyereménylakásában, sikerült-e belaknia új otthona minden zugát.

Szabados Judit

- A lakás földszinti, a nappalija két oldalról üvegfallal határolt, ez a legvilágosabb helyiség, nagyon szeretem, hogy a nap idesüt – mondja Reni. Ha pedig egy kis félhomályra és nyugalomra vágyik, csak behúzza a sötétítőfüggönyöket, kizárva ezzel a külvilágot.

- A hálószobában egy nagy, leopárdmintás ágytakaró a legfeltűnőbb darab, egyébként ide a nagy franciágyon és a két kis éjjeliszekrényen kívül nem nagyon fért be más. A konyhát hamar belaktam, anyuék kéthetente látogatnak, olyankor feltöltik a hűtőmet. Egyszerű dolgokat én magam is el tudok készíteni, sőt a nagymamámtól kaptam egy nagyon jó szakácskönyvet, mostanában egyre többször forgatom – meséli a Megasztár győztese.
- Azért még nem vagyok egy házitündér, otthon eddig megkíméltek a házimunkától, hagyták, hogy azzal foglalkozzam, ami a legjobban érdekel: az énekléssel – teszi hozzá Reni, akit a saját lakás most rákényszerít, hogy megbirkózzon az eddig ismeretlen feladatkörökkel.

- A lakásba sok bútort a Megasztár házból kértem, mert ott több olyan darab is volt, ami nagyon tetszett. Az étkezőasztal, a nappali kanapéja is onnan vannak. Jó érzés olyan tárgyak közt lenni, amelyekhez nagyon jó emlékek kötnek. Egyébként a meleg színeket szeretem, a narancssárga, piros, bordó, valamint az arany és az ezüst is a kedvenceim közé tartozik – meséli.

Az ifjú énekes otthonát egyelőre csak egy kiskutyával osztja meg, Kállay Saunders András még „csak” vendég nála. – A kiskutyámat, Habibit a nagybátyámtól kaptam ajándékba, fajtáját tekintve egy törpe pincser. Nagyon büszke vagyok rá, hogy bár még kölyökkutya, egy hét alatt megtanítottam arra, hogy csak a kutyapelenkára végezze a dolgát. Ahová csak lehet, viszem magammal, nagyon sok szeretetet tud adni, tényleg olyan, mintha az „anyja” lennék – véli az énekes.

Lakásavató bulit egyelőre még nem tartott, hisz rendszerint úton van, ha pedig van egy kis szabadideje, azt pihenéssel tölti. - Néha András is itt alszik, olyankor filmet nézünk, beszélgetünk, rápihenünk a hét második felére, amikor egymást érik a fellépéseink. Amikor hajnalban érek haza, szinte bezuhanok az ágyba, és csak alszom és alszom. Talán ha kitavaszodik, tartok egy jó kis bulit, ahová természetesen meghívnám a megákat is.


Szeptember óta lakik a római parti lakóparkban, a Megasztár döntőseit akkor hatalmas luxus apartmanba költöztette be a csatorna.- Először közel harmincan voltunk a házban, a finálé előtt viszont már csak ketten lézengtünk itt Kökény Attilával. Mivel ez a legjobb időszaka az életemnek, és rengeteg örömteli pillanat ért a műsor alatt, ezért mindig boldogan nézek fel az erkélyre, ahová kijártunk süttetni magunkat ősszel. Felfoghatatlan, hogy a többezer jelentkezőből én lettem a végső győztes és most egy évig még itt lakhatok ebben a Duna parti szuper lakásban – lelkendezik Reni. A két hálószobás, nagy nappalis lakás egyébként közel ötven millió forintjába kerülne, ha meg szeretné vásárolni.

Tolvai Renáta, 1991. március 24.-én született Nagyváradon, Romániában. Példaképe Beyoncé és Aretha Franklin. 14 éves kora óta énekel, a tehetségkutató előtt első díjat nyert a Hajdú-Bihar megyei önkormányzatok által közösen szervezett Eurorégiós Dalversenyen, a Mamaia-i könnyűzenei fesztiválon pedig második helyezett lett. Az egy évig használható luxuslakás mellett autót és nyaralást is nyert, valamint lemezszerződést is kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!