Púder Nélkül

2012.03.05. 05:03

Táska szupergazdag nőknek!

Egy táska, mely méregdrága, és legalább két évet kell rá várni, mégis minden nő erről álmodik: Hermés, Birkin.

duol.hu

A Hermés, Birkin táska Jane Birkin angol színésznő-énekesnő és Jean-Louis Dumas-Hermés találkozásával született meg. A színésznő táskája kiborult egy repülőn, és a Hermés akkori igazgatója gavallér lévén segített összeszedni a női piperét. Eközben a hölgy arról panaszkodott, hogy milyen bénák a táskák, nem lehet őket rendesen bezárni, és folyton kihullanak belőlük a dolgok. Ekkor született a Hermés, Birkin táska ötlete. Ma már minden valamire való nőnek van legalább egy példánya, annak ellenére, hogy az ára másfél millió forinttól kezdődik, a határ pedig a csillagos ég. Ráadásul legalább két évet kell rá várni, mert olyan hosszú a várólista - egyes darabokra akár hat évet is!

A legújabb Birkin táska árának hallatán azonban a leggazdagabb hölgyek álla is leesik. A gyönyörű példány a legkivállóbb krokodilbőrből készült, arannyal és gyémánttal van kirakva. Ára pedig, jól kapaszkodjanak meg: 1200000 font (€ 1,5 millió, azaz, kb. 400284000 Ft)! Ez aztán a luxus!

És íme a csodás darab:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!