Púder Nélkül

2017.02.19. 12:35

Szexi és nőies - Ilyen az idei körömtrend

Újjáéledő trendek és új irányzatok is megjelentek a 2017-es körömdivatban. Mutatjuk a legjobbakat.

Vadas Krisztina

KLASSZIKUS FRANCIA

A francia manikűr sosem megy ki a divatból, de egy kicsit mindig változik, mindig új arcát mutatja az aktuális trendekhez igazodva. Ma már nemcsak hagyományos, fehér körömvégeket készíthetünk, hanem bármilyen színt használhatunk a körmeink csúcsán, és a többi részt sem kell feltétlenül természetes színűre hagynunk. Lágy nude, vagy akár élénk színekkel is kombinálhatjuk a francia manikűrt. Tovább díszíthetjük virágokkal, vonalakkal, kövekkel, mintákkal. A 2017-es trendben egy új irányvonal is megjelent: nemcsak a köröm felső ívén húzunk vonalat, hanem a teljes körömfelület szélén. A francia manikűrrel biztosan nem lőhet mellé, hiszen olyan klasszikus, mint a kis fekete ruha: bármikor, bármilyen alkalomra bevethető.

GEOMETRIAI MINTÁK

Már nem csak a ruhadivatban élik reneszánszukat a geometriai minták. Az egyszerű, minimalista formák tarolnak a körömtrendben is. Ezek elkészítése otthon is igazán egyszerű, így biztosan sokfelé találkozunk majd velük idén. Szinte minden színpárosításban elkészíthetjük.

KRÓM

Nem teljesen új keletű a tükröződő, krómhatású körmök divatja. Már 2015-ben is megjelentek - legfőképpen a professzionális anyagok között - az irizá-ló, fénylő anyagok, de csak most érnek a csúcsra igazán. Tavaly a króm szín mellett feltűnt a kékes-tükrös, napszemüveglencséhez hasonlító árnyalat is. 2017-ben a krómhatás népszerűsége töretlen marad, de megjelenik a tükörhatás olyan színekben is, mint a rózsaszín, a türkiz vagy az arany. A technikát már a szépségvloggerek is felkapták, így a közösségi oldalakon rengeteg tippet, trük-köt láthatunk, hogyan készíthetjük el otthon, könnyedén ezt a különleges, tükrös manikűrt.

CSILLOGÁS MINDEN MENNYISÉGBEN

A díszítésnek idén tényleg csak a fantáziánk szabhat határokat. Semmi sem túl sok: érdemes minél több gyöngyöt, követ, matricát beszerezni, hogy mindig legyen mivel feldobni a manikűrt. Ha a lakkunkkal megegyező színű köveket használunk, az elegáns és nőies hatást kelt, ha viszont különböző színeket kombinálunk, akkor az fiatalos, vidám megjelenést kölcsönöz. A csipkemintától se riadjunk vissza 2017-ben! Különösen a sötétebb színeken mutat jól, de akár púderrózsaszínre vagy natúr árnyalatokra is festhetjük fekete színnel: igazán szexi, extravagáns lesz az eredmény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!