Púder Nélkül

2012.01.13. 12:42

Meghökkentő videó: Mi kell a nőnek?

Hogyan szerezhet meg egy munkásfiú egy szupercsajt? A mai világban tényleg csak a külsőségek számítanak?

zaol.hu

Nagy port kavart egy autókölcsönző reklám, mely egy férfi és egy nő kapcsolatára épít. Egy egyszerű munkásfiú szemet vet a csinos üzletasszonyra. Amikor azonban összeszedi a bátorságát, és odalép hozzá, a lány lenéző tekintetével elküldi. A fiú azonban nem adja fel! Vesz egy jó öltönyt, kikölcsönöz egy BMW-t, és elcsábítja a lányt. Másnap ismét találkozik a munkásruhájába visszabújt fiúval, és megdöbben, amikor felismeri.

A kisfilm ezzel azt sugallja, a nőknek csak a pénz számít. Ha egy férfinak nincs menő ruhája és autója, egy csinos lány szóba sem fog állni vele. A férfiak szerint minden nő r*banc, csak a pénz és a luxus kell neki. A nők pedig kikérik maguknak, hogy beskatulyázzák őket.

Az egész világon minden csak a külsőségekről szól. A fiú sem a lány szemeit nézte, hanem a rövid szoknyáját, ahogyan a lánynak is a szép öltöny és a BMW keltette fel a figyelmét. A reklám önhibáján kívül rátapintott egy kényes témára... Mindenki döntse el, neki mi a véleménye...

Nézze meg a videót:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!