Púder Nélkül

2012.02.23. 07:20

Jennifer Aniston csillagot kapott

A Jóbarátok című tévésorozat szereplői közül először Jennifer Aniston kapott csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán.

MTI/EFE/Reuters

Jennifer Aniston elismerését jelentő csillagot helyi idő szerint szerdán avatták fel, az eseményen Aniston mellett apja, John Aniston, barátja, Justin Thereoux is megjelent, más családtagok és rajongók gyűrűjében.

 

 

A 43 éves Anistont a kilencvenes években indult Jóbarátok című televíziós vígjátéksorozat tette ismertté, amelyekért Aranyglóbusz- és Emmy-díjat is kapott.

A sorozat többi szereplőjét alakító színészek - Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer - közül egyik sem jelent meg Aniston csillagavatóján.

Bár a Jóbarátok forgatása 2004-ben véget ért, Aniston sikerrel folytatta pályafutását más filmekben.

Aniston az elmúlt két évtizedben magánéletével, ismert személyekkel kötött párkapcsolataival is reflektorfénybe került, például Brad Pitt filmszínésszel kötött, öt évig tartó házasságával, amelynek idején Hollywood egyik álompárjának számítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!