Púder Nélkül

2012.08.01. 08:30

Jakabos Zsuzsanna szépsége elbűvölte a világot (fotókkal)

A magyar lányok a legszebbek a világon! Ez még egy olyan fontos világeseményen is bebizonyosodik, mint az olimpia. Jakabos Zsuzsanna nemcsak úszótudásával, szépségével is lenyűgözte a világot!

duol.hu

Jakabos Zsuzsanna még csak 23 éves, de már a harmadik olimpiáján vesz részt Londonban. A világ azonban nemcsak úszótudására figyelt fel, hanem a szépségére is.

"Jakabos Zsuzsanna az egyik legszebb lány, akit valaha láttunk" - írta az amerikai COED Magazine, amely közel száz fotót is közölt Jakabosról, akit minden idők legdögösebb olimpikonjának tart.

A képeket elnézve, nem meglepő, hogy az amerikaiak erre a következtetésre jutottak - persze mi, magyarok, ezzel már régen tisztában voltunk. Arról nem beszélve, hogy az úszónők többsége annyira férfias, hogy messze eltörpülnek a magyar lány mellett. Ezzel nem Zsuzsanna szépségének értékét akarjuk csökkenteni! Valljuk be, valóban gyönyörű ez a magyar lány!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!