Púder Nélkül

2011.06.02. 06:28

Holdnaptár: június 2-8.

Június 2. Szembesülhetünk a hibáinkkal, talán éppen egy korábban elkövetett szamárság miatt. Ne gondoljuk, hogy a legjobb védekezés a támadás, vállaljuk a felelősséget tetteinkért!

PLT

Június 3. A mai nap az érzelmi megtorpanásé, amikor nehezen tudjuk kifejezni az érzéseinket. Húzunk, halogatunk egy találkozót, amihez semmi kedvünk, mégis muszáj lesz előbb-utóbb túlesni rajta.

Június 4. Bízzunk megérzéseinkben, hallgassunk ösztöneinkre, nem hagynak cserben bennünket. Kezdjünk valami új dologba, próbáljunk ki egy eddig ismeretlen sportot, nézzünk meg egy filmet, amit még nem láttunk, vagy kezdjünk új könyv olvasásába, segítségükkel mi is megújulhatunk egy kicsit.

Június 5. Ne maradjunk otthon, mindenképpen mozduljunk ki! Olyasvalakivel találkozhatunk, aki a későbbiekben meghatározhatja az életünket. Nem izzik fel a levegő, de egy hosszan tartó barátság alakulhat ki.

Június 6. Ha shoppingolni indulunk, sajnos elszaladhat velünk a ló, és olyan dolgokat is megvehetünk, amelyekre nincs szükségünk. Vásároljunk céltudatosan, gondoljuk át, tényleg szükségünk van-e újabb ruhadarabra.

Június 7. Ma idegesebbek és feszültebbek lehetünk a szokásosnál. Szerencsés lenne, ha egy kis időt a szabadban vagy aktív mozgással töltenénk.

Június 8. Összeakadhat a bajszunk a főnökkel, jobban tennénk, ha csendben maradnánk, és nem osztanánk meg vele a véleményünket, hisz abból csak gondunk lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!