Púder Nélkül

2010.10.27. 07:04

R-Stone: egy dance-pop csapat, új albummal (videó)

Telített a könnyűzenei piac, keményen meg kell küzdeni minden lehetőségért, de megéri. Nekem ez az életem, gyerekkori álmom vált valóra, mikor énekes lettem.

PLT

Dobri Zsoltot, a zalai R-Stone tiniegyüttes dalszerzőjét és énekesét a pozitív visszajelzés élteti, az irigykedőkkel pedig nem foglalkozik; csapata több mint félszáz fellépésen van túl az idén, okkal érzi tehát sikeresnek produkcióját. Bugyikat ugyan (még) nem dobálnak a színpadra a rajongók, de sok-sok fiatal lány üzeni a korszerű csatornákon  - e-mailben, iwiwen  - és személyesen is az előadónak, hogy tetszik a stílus, amit képvisel.

- Szívesen beszélgetek velük koncert után, vagy akár hétköznap az utcán is, mivel nem vagyok elzárkózó típus, de sokkal több nem jöhet szóba, foglalt a szívem...  - jelzi félmosollyal Zsolt, aki büszke arra, hogy szerte a Dunántúlról kapnak felkéréseket, így bőven van alkalma közönség előtt megmutatni magát. Illetve két csinos háttértáncosát, Vivient és Henit, akik vizuálisan erősítik a produkciót, a férfiközönség örömére. S hogy hol juthat lehetőséghez egy feltörekvő tiniegyüttes?

- Falunapokra, roadshow-kra, diszkókba hívnak, de szerepeltünk rádióban, zenetévében is. Egerszegen például a plazában adtunk lemezbemutató koncertet több száz ember előtt. Eddig hat videoklipünk készült, ezeket feltöltöttük a youtube-ra, hogy minél többen elérhessék, láthassák-hallhassák a csapatot. Igyekszem mindig valami újszerűvel, többel és jobbal előrukkolni, hogy izgalmas maradjon a produkció.

Négy éve alakult az R-Stone, s egy ideje az ismert egerszegi producer, Vörös István mentorálja az együttest. A dalokat Dobri Zsolt otthon írja, majd számítógépre énekli, a hangszerelést pedig egy kanizsai stúdió végzi. Mi másról is szólhatnának a dance-pop stílusú szerzemények, mint szerelemről, vágyakról...  - fiatalos megjelenéshez fiatalos téma passzol. Amúgy már a második korong készül, megjelenése tavasszal várható. Néhány cím az R-Stone-repertoárból: Sírnod nem kell már, Enyém lesz a szíved, Veled maradok...


További zenei hírek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!