Púder Nélkül

2010.09.23. 04:08

Holdnaptár - szeptember 23-30.

Szeptember 23. Ma legyünk óvatosak, körültekintőek hivatalos dolgainkat illetően. Ezen a napon tilos üzleti ügyben eljárni és főleg nem szabad házasodni!

PLT .

Szeptember 24. Ebben a 24 órában bármilyen nehézséggel megbirkózhatunk. Ma kellő erővel, bátorsággal és kitartással rendelkezünk ahhoz, hogy minden kellemetlenséget legyőzzünk.
 
Szeptember 25. Legyünk megfontoltak, ügyeljün a legapróbb részletekre is! Fontos, hogy alaposan meggondoljuk minden döntésünket és éberek legyünk, különben kár érhet bennünket.
 
Szeptember 26. Kedvező nap a hivatalos ügyek intézésére. Figyeljünk oda egészségünkre is, főleg, ha ülőmunkát végzünk. Napközben, ha tehetjük, iktassunk be nyújtó gyakorlatokat.
 
Szeptember 27
. Pénzügyekben, munkában nehézségekbe ütközhetünk, de ragyogó nap a mai arra, hogy felkeressünk egy jósnőt.
 
Szeptember 28. A tartós kapcsolatokhoz, párválasztáshoz ideális nap. Ma ajánlott házasodni, eljegyzést tartani, akivel ugyanis most jövünk össze, azzal csak az ásó, kapa, nagyharang választ el.

Szeptember 29. Kiszámíthatatlan nap előtt állunk. Ma valahogy semmi sem úgy történik, ahogy elterveztük. A depressziós hangulat ellenére se engedjük azonban el magunkat és ne betegedjünk meg!
 
Szeptember 30. Ez a nap a pároknak kedvez: kiváló randevúra, akár hosszabb utazásra indulni a kedvesünkkel, a szerelmünkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!