Púder Nélkül

2010.06.30. 13:43

Válóok: a Facebook és a YouTube segít lebuktatni a hűtlenkedő férfiakat

A közösségi portálok vezetik a válóperes bizonyítékforrások toplistáját - állítják szakemberek, akik szerint az ügyvédek 81 százaléka használta már az elmúlt öt évben a Facebook, Myspace és a Twitter oldalain felejtett kompromittáló adatokat.

PLT

A netes bizonyíték-lelőhelyek közé tartoznak még az olyan videomegosztó oldalak, mint a YouTube - derül ki az amerikai házasságjogi ügyvédek akadémiájának (AAML) felméréséből.

A megkérdezett ügyvédek 66 százalékának a Facebook adott bizonyítékot a hűtlenségre, a MySpace 15 százaléknak, a Twitter mikroblog szolgáltatás pedig 5 százaléknak segített a terhelő adatok beszerzésében.

Sandra Bullockot minimum négy nővel csalta a férje

Benyújtotta a válási papírokat egy texasi bíróságon Sandra Bullock és férje, Jesse James, ezzel véglegessé vált, hogy közel ötévi házasság után különválnak.

A kapcsolat James nyilvánosságra került kapcsolatai miatt ért véget. A People magazinnak az Oscar-díjas színésznő ügyvédje megerősítette, hogy a válás végleges.

Bullock élete néhány hónapja még felhőtlennek tűnt, A szív bajnokai (The Blind Side) című filmben nyújtott alakításáért megkapta az aranyszobrocskát. Néhány nappal később azonban már férje hűtlenkedéséről számoltak be a lapok. A pár azonnal különköltözött, Bullock hetekkel később tudatta, hogy New Orleans-ból örökbe fogadott egy kisfiút. Férje legkevesebb négy nővel csalta meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!