Programok

2013.12.22. 08:26

Programok, rendezvények Fejér megyében december 23-tól

Fejér megye - Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények december 23-tól. Böngésszen, és válogasson!

JANUÁR 5.

Január 5-én avatják fel a megújult fehérvári kosárcsarnokot

Január 5-én avatják fel a bajnoki címvédő Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának felújított csarnokát. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a kibővített Vodafone Sportcentrumot a Körmend elleni bajnokin vehetik birtokukba először a szurkolók. A csapat még az idén visszaköltözhet megújult otthonába, jövő héttől már ott vezényelheti az edzéseket Carlos Frade. Az Alba a jelenlegi szezonban elindult az Európa Kupában is, melyben a hazai meccseit Veszprémben játszotta, s végül két győzelemmel és nyolc vereséggel búcsúzott.

 

DECEMBER 26.

Karácsony a száztagúval

Székesfehérvár - Karácsony másodnapján, december 26-án 19 órától a Magyar Örökség-díjas 100 Tagú Cigányzenekar sztárzenekara ad ünnepi koncertet a Vörösmarty Színházban. A világhírű együttes mindenkinek felejthetetlen és felhőtlen szórakozást ígér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!