Programok

2015.04.11. 11:46

Programok, rendezvények Fejér megyében április 13-tól

Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények április 13-tól. Böngésszen, és válogasson!

MÁJUS 2.

Retró majálist rendeznek a kisvárosban

Adony - Május 2-án Retró Majálisra hívják a település apraját, nagyját a Kastélyparkba.

A rendezvény nyitányaként 9 órakor indul a retrós felvonulás, amit szervezők reményei szerint régi, már alig működő, de önjáró gépjárművek, motorkerékpárok vezetnének fel, mindjárt a Bandy Band fúvószenekar után.

Az eseményre hívják a családokat, baráti köröket, civil szervezeteket, intézmények, vállalkozások kollektíváit, akik a Kulturális- Közösségi Koordinációs Központ által előzetesen cenzúrázott tábláikat, valamint szabadon összeállított virágcsokraikat, zászlóikat is magukkal vihetik. A színpad mellett a szocialista ipar remekeiből, retrós háztartási és egyéb eszközökből, régi kitüntetésekből, kiegészítőkből nyílik kiállítás, ami átmehet csereberébe is.

 

MÁJUS 1.

Sportos fesztivál Agárdon

A VIII. Velencei-tavi Hal-Vad-Bor- és Pálinka Fesztiválon a sport is nagy szerepet kap az agárdi Pop Strandon, május elején.

A Fesztivál Kupák keretében a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a röplabda és a lábtenisz szerelmesei is megmérettethetik magukat.

Időpont: május 1-2-3.Helyszín: Agárd, Napsugár /Pop/ StrandMájus 1. /péntek/ 10.00 óra: Strand-labdarúgás /4+1/13.00: 7-es rúgó verseny14.00: Lábtenisz verseny /páros/ Nevezési díj 500 Ft/páros, amit a helyszínen kell rendezni 13.30-ig.Május 2. /szombat/ 10.00: Női Strand-labdarúgás /4+1/.Nevezési díj 2.500 Ft/csapat, amit a helyszínen kell rendezni 9.30-ig.13.00: Női 7-es rúgó verseny 14.00: Kosárlabda tornaA torna „nyílt”, a csapatokban 15 éven felül bárki pályára léphet, vegyes női-ffi csapatok is nevezhetnek.15.00: kosárlabda büntetődobó versenyMájus 3. /vasárnap/ 10.00: Kézilabda torna /Női 1+4/A csapatokban csak 15 éven felüli nők /lányok, asszonyok/ léphetnek pályára. A pályán egy időben 1+4 fő tartózkodhat, cserék száma korlátlan. A tornát a normál, terem-szabályok szerint bonyolítják, nem a strandkézilabda szabályai szerint. Nevezési díj 2.500 Ft/csapat, amit a helyszínen kell rendezni 9.30-ig. 12.00: Női büntetődobó verseny14.00: Strandröplabda torna /4 fős/ Amatőr verseny, a torna nyílt, bárki játszhat, vegyes csapatok is indulhatnak. Nev. díj: 2000 Ft/csapat

Minden sportágban a teljes befolyt nevezési díjat a szervezők visszaosztják az I-III. helyezettek közt 50-30-20 % arányban amiből kedvükre vásárolhatnak a fesztivál étel, ital kínálatából. Minden tornára április 26.-ig lehet nevezni a [email protected] email-címen.A fesztivál ideje alatt a strand területére való belépés és a szabad pályák /lábtenisz, kosárlabda, röplabda, foci/ használata díjtalan.

Információ: Velencei-tavi Életmód klub,                                          
György László, 06/20/980-6181

 

ÁPRILIS 29.

Szerzői koncert

Dunaújváros – Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja e koncertet, a melynek címe: Dalok régről és nem régről. „Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.” – vallja Presser Gábor, aki április 29-én lép fel a Bartókban.

 

ÁPRILIS 26.

Kutyás programok

A Duna Dog Center Kutyaiskola idén lett 1 éves. Ennek alkalmából renoválják a pályát, új akadályokat állítanak fel és megrendezik az I. Születésnapi Rendezvényüket.

A programok

10-14 - összejövetel a sulisoknak, egy kis beszélgetés
14:00 - hivatalos pályamegnyitó
14:20 - engedelmes bemutató az iskola jelenlegi tanulóinak bevonásával, fiatal és idősebb kutyák
14:40 - őrző- védő bemutató egy külön plusz "attrakcióval" - Hogyan véd meg egy kiskutya? - amire nagy titokban készülünk.
15:00 - ügyességi verseny

 

ÁPRILIS 25.

A fejbe költöztek a szívek

A móri Eleven Hold zenekar 2011-ben egy nagyobb lélegzetvételű szünet után új lemezzel tért vissza, ami a negyedik volt a sorban, éppen ezért a Négy címet kapta. A friss anyag mellett új felállással és új énekessel jelentkezett a zenekar. A daloknak Zselenszky aka. Nap kiválása után Moller Zsolt ad hangot. A fiúk április 25-én szabadtéri ingyenes koncertet adnak kedvenc városuk szívében, a Móri Szent György-heti vigasságokon. Akinek nagyon távolinak tűnik még ez az időpont, azok legközelebb szombaton a budapesti Hunnia Bisztróban találkozhatnak velük. Elkíséri őket Kovács ,,Indigó" Pista is, aki a saját dalai mellett kedvenc dalait is elhozza.

Medvehagyma, túra, fesztivál

Dég – Szombaton rendezik meg az ötödik Dégi Medvehagyma és Helyi Termék Fesztivált, amelyet 10 órakor Gárdonyi Sándorné polgármester nyit meg, Egész nap zajlik a vásár a helyi termékekből, 11 órától a Vadex területén vezetett medvehagyma túrát szerveznek. 16 órától érkezik Dér Heni, Kis Grófo, Dankó Szilvi, a Desperado és Bebe is. Este 8-tól bál lesz.

Jön a Virsky!

Dunaújváros – Április 25-én két alkalommal is fellép a Bartók színházban a világhírű Ukrán Állami Népi Együttes, a Virsky.

 

ÁPRILIS 24.

Borverseny, bállal

Mór – A Móri Borvidék nedűinek hagyományos Szent György napi megmérettetésének különösen nagy rangja van. A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos, nagyszabású Szent György heti borversenyét április 24-én, pénteken rendezik az Erzsébet téri Művelődési Házban – tájékoztatta lapunkat Frey Szabolcs hegybíró. Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére április 10-ig történő leadásával. A minták leadása április 20-án, hétfőn 9 és 12, délután 14 és 17 óra között lehetséges a művelődési házban. Tételenként három palack bor leadását, valamint nevezési díj helyszínen történő befizetését kérik. Az eredményhirdetést április 24-én, pénteken 19 órakor tartják a művelődési házban, melyet a harmadik Szent György napi borászbál – nem csak borászoknak! – követ. A bálon fellép a móri Edelweiss Német Nemzetiségi Tánccsoport, a jó hangulatról a Viking Zenekar gondoskodik. A Szent György heti borversenyen a legjobb eredményt elért ezerjó nyeri el az az Év móri ezerjó bora kitüntető címet, melyet az őszi bornapokon adnak majd át.

 

ÁPRILIS 21.

Mesék felnőtteknek

Székesfehérvár – Az utánozhatatlan, mindenkit derűre hangoló, Kossuth-díjjal és a Tiszteletbeli Székely címmel elismert mesemondó Berecz András lép fel április 21-én, 18.30 órakor A Szent István Művelődési Ház színháztermében Felnőtt mese című estjével. Berecz András azt vallja: „Mindenütt nagyon szeretik a mesét. Még azok is, akik nem tudják magukról. A mese sokáig térdepelt a sarokban, a gyerekvilágba leparancsolt műfaj volt.” Ám a híres mesemondó különleges, humorban bővelkedő – olykor sikamlós – történeteit hallva kiderül, a mese mindenkié. Mert a népmesei hagyományok Berecz varázslatos tolmácsolásában ma is hatnak.

 

ÁPRILIS 19.

Dinnyés, 10 óra: A Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület és a Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központ térségi és országos népzenei minősítője a kulturális központban. A Nemzeti Kulturális Alap által is támogatott megmérettetésre a Dunántúl több megyéjéből is érkeznek csoportok, énekes és hangszeres szólisták; a nap házigazdája a dinnyési Iglice népdalkör.

Ásványok, ékszerek világa

Székesfehérvár – A Videoton Oktatási Központ ad otthont az idén is a már hagyományos Alba Regia nemzetközi ásványbözének és ékszervásárnak április 19-én vasárnap, 9 órától.

Az ásványbörze évről évre rengeteg látogatót vonz, hiszen sokan kíváncsiak a rendezvényen bemutatott természetes kövekre, ásványokra, no és a belőlük készült ékszerekre. Az ékszerekbe foglalt kövek a Föld bármelyik lelőhelyét képviselhetik, azok pedig, akik a természetes és nem feldolgozott ásványokat keresik Erdélyből, Afrikából, Amerikából, Kínából és Indiából származó kristályokat egyaránt láthatnak. A vasárnap 17 óráig látogatható nemzetközi ásványbörzén sokféle program is várja a közönséget. A gyerekek körében mindig nagyon népszerű az aranybányászat. A kicsik megpróbálkozhatnak a jégszobrászattal – azaz a jégtömbbe csiszolt színes kövek kibányászásával – a kincses szigeten pedig az ásványgyűjtéssel. A felnőtteket az egészségszigeten életmód-tanácsokkal, biológiai életkor méréssel várják, jósoltathatnak Tarot-kártyával, és lefotóztathatják az aurájukat is.

 

ÁPRILIS 18.

Dúdolt velem: labamba!

Dunaújváros – Egy hónap híján egy évvel ezelőtt vizitált városunkban a színésznőként és énekesnőként is egyaránt bombaformát mutató Péterfy Bori vezette Péterfy Bori & Love Band. Tövisházi Ambrus zenei kormányzása alatt sokadik virágzását éli a most 8. születésnapját ünneplő csapat. A buli szombaton a dunaújvárosi Dózsa Mozicentrum Galéria Jazz Klubjában folytatódik.

Négy éve indult a Kaptár – ünnepnapok

Dunaújváros – Négy éve indult harcba a Kaptár, amely azóta a város egyik vezető underground szórakozóhelye és találkozási pontja lett. A szervezőcsapat műfaji és stíluskorlátokat nem emelt, így számos fiatal, vagy éppen eddig a szélesebb közönség látóterén kívüleső zenészt, dj-t, együttest segített színpadra. A küldetést remélhetően a jövőben is folytatódik, ám a negyedik évfordulót is pörgős víkenddel ünnepli a Kaptár és annak tanult közönsége. Szombaton este példul a hazai hip-hop front számos emblematikus arca térít majd. Név szerint: Bobafett, Bobakrome Zomblaze Long, Pop Mockup, Ayahuaska, Kihova Tanúi.

Egészségnap, szűrésekkel

Ercsi – Egésznapos programot szerveznek április 18-án a művelődési házban. Az egészségnap keretében délelőtt szűrővizsgálatokat tartanak, az egészséges termékek vásárát rendezik meg, délután pedig kulturális programok várják az érdeklődőket. A rendezvényekhez az Eötvös iskola is csatlakozott.

Ismét az arborétumért

Nagyvenyim – Ismét közös munkára hívják a venyimi önkénteseket április 18-án, szombaton délelőtt a Szent Bernát Arborétumba. A reggel nyolctól délig tartó akcióban saját szerszámokkal tisztítják, metszik, takarítják az arborétumot. A második alkalommal mindig nagyobb a létszám, ebben bíznak most is a szervezők, mondta el lapunknak Németh László.

Országos bormustrát tartanak

Dunaföldvár – A dunaföldvári Szent Rókus Borlovagrend április 18-án, immár hetedik alkalommal rendezi meg a Duna-menti települések borversenyét. A szombaton, a várudvaron lévő Ispánházban 10 órakor kezdődő borbírálaton nemcsak a lovagrend tagjai vehetnek részt, hanem szívesen fogadják valamennyi Duna-menti település borászait és szőlősgazdáit is, akik fehér, rozé és vörös fajtáikkal indulhatnak. A bormintákat április 16-án, csütörtökön délután 14 és 18 óra között gyűjtik a helyszínen, mintánként két 0.75 literes palackot kell leadni. Az eredményhirdetés és a díjátadó a Szent Rókus kápolna előtti téren lesz május 1-jén.

Ünnep – koncerttel

Dunaújváros – A honi énekes-színésznők legnépszerűbbike, Péterfy Bori csapatával idén sem tétlenkedik. Legutolsó albumuk, a 2012-ben megjelent Fehér éjszakák után idén ismét új lemezen dolgozó banda a fővárosi Akváriumban ünnepli 8. születésnapját. A buli április 18-án a dunaújvárosi Galéria Jazz Klubban folytatódik.

Családi nap, autós kertmozival

Csabdi – A Petőfi Sándor Általános Iskolában gazdag programokkal tarkított családi napot szerveznek április 18-án déltől.

A rendezvény este fél nyolctól szabadtéri mozielőadással zárul, ezért a kertmozi miatt esőnapként április 25-ét jelölték meg. Az időkapszula elhelyezésével nyitják meg a családi napot 13 órakor, majd sportolás, ügyeskedés veszi kezdetét Szabó Péter birkózó zenés bemelegítésével. A falukör felnőttjei versenyt futnak a szülőkkel, aszfaltos versenyek, füves pályás sorversenyek színesítik a „dzsemborit”. A festői szépségű falu egész területén kincskereső csapatok bukkannak fel. 16. 30-tól kézműveskedés, egészséges ételek bemutatója és kóstolója, vérnyomásmérés és cukormérés szolgálja mindennapi életünk egészségessé tételét. Este hattól tánc- és kempó-bemutatók, szórakoztató előadások, zenés produkciók és közös éneklés előzi meg a záró kertmozizást. Autós mozi részlegnek is hagynak helyet az iskola udvarán. Vendégként eljönnek a Mányi Hársfadombi Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjai és tanárai.

A városi mozik mai műsora

Székesfehérvár, Cinema City: A 44. gyermek: 11.15, 14.00, 16.45, 19.30, 22.15. A 7. törpe: 10.45. A beavatott sorozat: A lázadó 3D: 12.00, 17.00, 19.30, 22.00. A beavatott sorozat: A lázadó: 14.30. A cipőbűvölő: 22.20. A Lazarus hatás: 14.15, 16.15, 18.15, 20.15, 22.15. A pláza ásza Vegasban: 10.30, 12.30, 14.30, 16.30, 18.30, 20.30, 22.30. A szomszéd fiú: 16.00, 18.00, 20.00, 22.00. Bérhaverok: 12.10, 15.30, 18.00, 20.10, 22.20. Csingiling és a Soharém legendája 3D: 10.00. Csingiling és a Soharém legendája: 11.45. Csocsó-sztori 3D: 10.00. Éjszakai hajsza: 20.00. Focus – A látszat csal: 19.50, 22.00. Halálos iramban 7: 11.00, 12.15, 13.45, 15.00, 16.30, 17.45, 19.15, 20.30, 22.00. Hamupipőke: 11.00, 13.20, 15.40, 17.40. Keleti nyugalom – A második Margold Hotel: 13.30. Kingsman – A titkos szolgálat: 13.00, 17.15. SpongyaBob: Ki a vízből! 3D: 11.15, 15.15. SpongyaBob: Ki a vízből: 10.00, 13.15. Utam az iskolába: 10.30. Barátság mozi: Végre otthon!: 10.00. Végre otthon! 3D: 16.00. Keleti nyugalom – A második Marigolt Hotel: 18.00. A beavatott-sorozat: A lázadó: 20.15.

Dunaújváros, Dózsa Mozicentrum: A pláza ásza Vegasban: 15.30, 17.30. Gemma Bovery: 17.00.

Programok

Alap, 17 óra: Mezőföldi néptáncgála a művelődési házban. A műsorban fellép a Mezőföld Népi Együttes és gyermekcsoportjai, a Tücskök és a Kistücskök, valamint a budapesti Kertész Táncegylet. Kísér a Szedtevette zenekar.

Mezőszilas, 9.30 óra: Szilasi nyitány. A Fejér-megyei kettesfogathajtó-bajnokság 1. fordulója a lovas pályán. Akadályhajtás összevetéssel, ünnepélyes évadnyitó, vadászhajtás.

Mezőszilas, 10 óra: Minden gyermeknek legyen egy éltető fája! Faültetés a múlt évben született gyermekek tiszteletére – közterület-avatással – a Rákóczi Ferenc téren.

Polgárdi, 13 óra: Szöszmötölő kézműves foglalkozás, rajzszakkör a városi könyvtárban.

Sárbogárd, 15 óra: Tavaszköszöntő néptáncgála a művelődési központban. Fellépnek a dunaújvárosi Violin művészeti iskola együttesei: a sárszentmiklósi Cseperedők és Kiskamaszok, a töbörzsöki, a pusztahencsei és a dunavecsei néptánccsoportok, valamint dunaújvárosi szólótáncosok. Közreműködik a Sárréti Csókavirág Népi Együttes és számos miklósi népdalénekes.

Úrhida, 21 óra: Tavaszköszöntő retro buli a közösségi házban. Jótékonysági tombolahúzás az iskola tanulóinak javára.

 

ÁPRILIS 17.

Költészet napi versmondás

Ercsi – Költészet napi versmondó versenyt rendeznek iskolásoknak április 17-én 9 órakor a művelődési házban.

Jolly Jackers: MMK

Dunaújváros – Az újvárosi kelta folk-punk zenekar, a Jolly Jackers április 17-én, 19 órától az MMK-ban lép fel.

Egy háborgató tücsökraj

Székesfehérvár –A 2007-ben alakult Maszkura és a Tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik legmagasabb művészi színvonalon muzsikáló bandája. A cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Háborgató Maszkuraként eddig három szóló raplemezt készített, majd 2009-ben jelent meg debütáló albumuk a Maszkura és a Tücsökrajjal, Szégyentelen címmel. 2013 őszén jelent meg legújabb stúdióalbumuk, ami a Lady Maga! címet viseli. Most a Fezen Klubban találkozhatunk velük péntek este.

Programok

Úrhida, 16 óra: Ki mit tud? A Géza Fejedelem Általános Iskola diák-tehetségkutatója a közösségi ház nagytermében.

 

ÁPRILIS 16.

Érzékenyítés, harmónia

Dunaújváros – Az Egészségfejlesztési Iroda érzékenyítő tréninget szervez április 16-án 9 órától az Egészségmegőrzési Központban. A tréning célja a burnout, kiégési szindróma kialakulásának megelőzése. A program segítséget nyújthat, hogy a szakmai és magánéleti értékek, szükségletek harmóniában legyenek, amit az önismereti csoport tagjai saját, illetve mások élményeinek feldolgozásával, értékelésével érthetnek el. A tréningek négy héten keresztül, heti egy alkalommal 9-től 16 óráig tartanak. További időpontok: április 23., 30. és május 7. Az Egészségfejlesztési Irodán jelentkezhetnek az ingyenes programra.

Újra ugat a Kutya

Dunaújváros – A Tavaszi Magnum Borünnep keretében hosszas pauza után ismét Újvárosban, pontosabban a Dózsa Mozicentrumban lép fel a Varga Livius kormányozta A Kutya Vacsorája. A kollektíva a közelmúltban, februárban jelentkezett friss lemezzel, így a régi dalok mellett az Újra ugatok címmel már kapható korong legjava is felhangzik majd április 16-án, csütörtökön este.

Rákóczi-hét

Csősz, Csütörtök, április 16. 14 óra: Iskolai Rákóczi-hét, Ki mit tud? Péntek, április 17. 8 óra: Iskolai Rákóczi-hét, akadályverseny, majd zsíros kenyér parti.

Programok

Polgárdi, 10 óra: Mini Galéria a városi könyvtárban. Guth Erzsébet ékszer-kiállítása május 10-éig látható a városi könyvtárban.

Sárbogárd-Sárszentmiklós, 13 óra: A Szín- és formavilág című képző- és fotóművészeti kiállítás április 23-áig látogatható a Sárszentmiklósi Általános Iskola klubjában. A tizenkettedik tavaszi tárlaton Bölcskei Katalin, Danicsek Fruzsina, Kovács Zoltán, Krenczné Zocskár Zsuzsanna, Macsim András, Molnár Orsolya, Novák Edith, Szabadkai Zsolt, Tóth Gyula, Varga László és Zocskár András alkotásai láthatók.

Sárbogárd, 10 óra: Mozgó Mozi a művelődési központban, A 7. törpe (3D), 14 óra: Hamupipőke (3D), 17.30 óra: Halálos iramban 7, 20 óra: Liza, a rókatündér.

Szabadbattyán, 8 óra: Diákmunkák az iskolagalériában. A székesfehérvári Vasvári általános iskola tanulóinak munkáiból összeállított kiállítás május elejéig látható a Batthyány általános iskola galériájában, munkanapokon 8 és 17 óra között.

Szabadbattyán, 10 óra: A Pallay Alkotókör tavaszi kiállítása április 24-éig tekinthető meg a művelődési házban.

 

ÁPRILIS 15.

Devizahitelről fórumon

Dunaújváros – „A devizahitelek és Ön” címmel tartanak lakossági fórumot április 15-én, szerdán 17 órától 19 óráig a polgármesteri hivatal C-szárnyának rendezvénytermében. A megbeszélés során a devizahitelekkel kapcsolatos információkat tudhatnak meg a résztvevők, majd a kérdéseikre kapnak válaszokat.

Göteborg jelentkezik: Pale Honey

Dunaújváros – Szerdán este egy izgalmas göteborgi lányduó érkezik dögös, zajos garázsrockjukkal. A Pale Honey még csak tavaly tűnt fel, ennek ellenére komoly turnéidőszakot hagyott maga után nívós fesztiválfellépésekkel tarkítva, kiváló visszhangokkal, hogy 2015-ben Európa turnéval alapozzák meg áprilisban megjelenő debütáló albumukat. A turné magyarországi állomásait Dunaújvárosban nyitják április 15-én, szerdán este 10 órától a Kaptár Music Pubban. Minőségi, friss garázsrock a jóléti Svédország két küldöttjének előadásában. Pale Honey – avagy hölgyek a színpadon.

Hild-napok

Dunaújváros – Diákigazgató-választási kampány már reggel nyolc órakor elkezdődik, és délben lesz a megemlékezés, koszorúzás Hild József emlékhelyénél.

A Hild napokon ezúttal is azokat a versenyeket, vetélkedőket, programokat vonultatják fel a szervezők, amelyek korábban elnyerték a tanulók tetszését. Délután például dekázhatnak, sakkozhatnak, pókerezhetnek, vagy megnézhetik a szépség- és sminkversenyen indult szép lányokat. A kispályás foci selejtezők holnap délelőtt folytatódik, a végén a győztes megmérkőzik a tanár csapattal.

A csütörtöki sport és ügyességi vetélkedők a következők lesznek: szkander, kötélhúzás, darts, póker, történelmi Legyen ön is milliomos!, főzőverseny, fele sem igaz, asztalifoci, asztalitenisz, életmód-kvíz, skaraoke, valamint a rajzszakkörösök kreatív műhelye. Pénteken az otthon készített tortákat vonultatják fel az osztályok... A tortaverseny után a rádiós vetélkedő tölti ki a délelőttöt: a diákok a tantermekben végzik el a stúdióból kapott faladatokat. Zárásként pedig gálaműsort láthatnak a gólyaavató és a szalagavató legjobb műsoraiból.

 

ÁPRILIS 14.

Legenda

Dunaújváros  –  Egy összetéveszthetetlen hang, egy zseniális és hiteles előadó, egy kivételes pályafutás. Tehetség, igényesség, hitelesség – Zorán neve egyet jelent a legmagasabb színvonallal, a felnőtteknek szóló nemes és egyben intellektuális rockzenével, a „háromperces" dalokat átlényegítő gondolat- és képgazdagsággal.Hosszú idő után, április 14-én, kedden 19 órakor a Dózsa Mozi Centrumban élőben élvezheti a közönség a kivételes tehetségű előadóművész és zenésztársai koncertjét. Érdemes lesz időben beszerezni a jegyeket...

Új időpontban az ifjúsági verseny dunaújvárosi fordulója

Megváltozott a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny dunaújvárosi fordulójának időpontja. A vetélkedőt április 14-én, kedden rendezi meg a katasztrófavédelmi kirendeltség Dunaújvárosban, a Sport utcában, az atlétika csarnokban és környékén. A verseny reggel 7 óra 30 perckor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!