Programok

2016.12.01. 15:25

Ünnepi programok Dunaújváros környékén a hétvégén

Vidéki körképünkben a város közeli települések ünnepi rendezvényeit gyűjtöttük össze.

Horváth László

Nagyvenyimen december 4-én, vasárnap a művelődési házban 14-16 óráig a kicsiknek szerveztek játszóházat a Búgócsiga Családi Napközi közreműködésével. 16 órától az iskolai tornateremben civil szervezetek bemutatkozásával a Nagyvenyimi Táncegyüttes, a mazsorett csoport és az Aranydaru Dalkör műsora szórakoztatja az ünnepre készülődőket. A műsor után vendéglátás és a foltvarrók kiállítása, 17 órakor gyertyagyújtás a barátságkőnél teszi teljessé a nagyvenyimiek második adventi vasárnapját.

Nagyvenyimen az óvodások műsora színesítette az első vasárnapot
Fotó: Horváth László

A hétvégén Baracson is beindul az adventi forgatag. December 4-én, vasárnap a Faluházban délelőtt 10 órakor a Kincses színház Krampuszfáját című interaktív meséjével várják a gyerekeket. Délután négy órakor új helyszínen Baracs-Templomoson a templomban ünnepi műsorral és gyertyagyújtással zárul a program.

Kisapostagon december 3-án és 4-én 13-18 óráig adventi vásárt tartanak a templomkertben. Vasárnap 16 órakor a művelődési ház mellett lobban fel másodszor a szeretet lángja.

Daruszentmiklóson szintén vasárnap 16 órakor a Barátságháznál gyújtják advent második gyertyáját. A műsort a Szederinda Óvoda gyerekei adják.

Mezőfalván december 4-én 15.30-ra újra a Piac térre várják az ünneplőket. Ezúttal az óvodások, iskolások produkciója hangolja a várakozás pillanatait. Végül a gyerekek örömére a községi Mikulás is megjelenik a téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!