programajánló

2020.11.27. 18:00

Tippjáték, nyílt nap az egyetemen és jégkorong – ez vár a hétvégén

Tudja meg, mi történik Dunaújvárosban és a környező településeken – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Morva Dávid

Dunaújváros

  • A dunaújvárosi Intercisa Múzeum programkínálata
  • A KMI tárlataiért, eseményei
  • 2020.11.28 – SZOMBAT

    Szombat reggeli ONLINE Gerincjóga – Habár a legtöbben valami testi fájdalom, vagyis a fizikai hatásai miatt kezdik gyakorolni a jógát, a jóga pozitív hatásai nem korlátozhatóak csupán a testre és a fizikai megtapasztalásokra.

    Online Nyílt Nap a Dunaújvárosi Egyetemen – Színes programmal, informatív videókkal és konzultációs lehetőséggel készülünk, hogy megtudj mindent a DUE lehetőségeiről!

    2020.11.29 – VASÁRNAP

    Dunaújvárosi Acélbikák–MAC HKB Újbuda – Erste Liga–alapszakasz-mérkőzés

    AdvenTippjáték – A járványügyi korlátozások miatt a Munkásművelődési Központ is bezárta kapuit a látogatók előtt. Ennek következtében tervezett programjaik nagy részét online felületre helyezték át. Minden korosztálynak igyekeznek kedveskedni, programot szervezni, így november 29-én elindítják a négy héten át tartó online AdvenTippelő játékukat, ami december 24-ig tart. Az AdvenTippelőt a Munkásművelődési Központ Facebook-oldalán követhetik az érdeklődők. Összesen három szerencsés nyertest sorsolnak majd ki karácsony után, december 27-én.


    Forrás: facebook

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!