programkavalkád a ligetben

2018.08.03. 15:00

Óriási bulival készül Nagyvenyim

Már ma este elkezdődik, de igazán csak holnap bontakozik ki a nagyvenyimi falunap teljes egészében.

Tóth Alexandra

Péntek este hétkor már érdemes kinézni a Ligetbe, ekkor kezdődik a Nagyvenyimi Táncegyüttes műsora, majd fél kilenckor RatRock-koncert, tíztől kettőig pedig utcabál lesz.

Szombaton a zenés ébresztővel már reggel fél nyolckor igyekeznek felrázni a lustálkodókat, de a programok negyed egykor kezdődnek el igazán az Aranydaru Dalkör fellépésével, az ünnepi testületi ülést és a kiállítások megnyitóját követően. Mivel a nap kezdete egybeesik az ebédidővel, Madarász Katalin, Kapi Gábor, valamint Ökrös Tibor és népi zenekara gondoskodik arról, hogy egészen negyed kettőig szóljon a nóta a jó ebéd mellé. Innentől viszont a Zene-Bona Társulat kedveskedik a gyerekeknek Disney Varázs című programjával, majd érkezik Szandi, az örökmozgó énekesnő koncertjét pedig Aradi Tibor humorista fellépése követi. Bemutatkozik a Violin művészeti iskola és a gárdonyis növendékek, majd jön Roberto, a mulatós masszőr. Tóth Andi koncertezik öt órakor, majd jönnek a Virgonc Virgácsok a gyerekek örömére, hattól pedig a Musical Voices társulat produkcióját élvezhetjük.

A hétórás polgármesteri köszöntőt az est sztárvendégének ígérkező Zanzibár zenekar nagykoncertje követi, majd az éj leple alatt igazi látványshow jön: interaktív tűzzsonglőröket csodálhatnak meg a falunapozók. A rendezvény alatt kirakodóvásár, játszóház, légvár, kalandkamion, arcfestés, csillámtetoválás és számos családbarát szabadprogram lesz elérhető a nagyvenyimi falunap látogatói számára.

Vezető képünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!