Moravetz Levente darabja érkezik

2018.07.20. 15:00

Őrült vígjáték lesz hétfőn az MMK színpadán

Nem szünetel a kultúra nyáron sem a Munkásművelődési Központban. A következő program egy színdarab lesz, közismert, neves művészek előadásában.

Tóth Alexandra

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Iakov Filimonov

Az Őrültek tornyát július 23-án, este hatkor hozza el az MMK-ba a Hadart társulat és a Moravetz Levente produkció. Moravetz Levente briliáns humorú darabja tulajdonképpen Shakespeare Tévedések vígjátékának a mai változata. A komikum fő forrása a megannyi darabban, filmben és könyvben kijátszott kártyalap – a jól ismert felcserélt ikrek-sztori. Hőseink egy toronyba kerülnek, ahol mindig és óhatatlanul összetévesztik őket. Aztán van még egy középkorú házaspárunk, amelynek feltett szándéka, hogy megcsalják egymást bárhol, ha úgy van, akkor akár egy liftben is. És ha mindez még nem lenne elég, akkor az eszeveszett történetfonalak kuszaságában még egy csecsemő is eltűnik, igaz, ez a szál sem több egy egyszerű félreértésnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!