kikapcsolódás

2018.07.18. 07:54

Mivel vár minket ezen a héten a Petőfi Művészeti Liget? – Mutatjuk

Folytatódik a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza összművészeti fesztiválja a Petőfi Művészeti Liget.

duol.hu

07.18 Szerda

Takáts Eszter fellépése a szabadtéri színpadon

A szólistaként és dalszerzőként is maradandót alkotó Takáts Eszter, a hazai könnyűzenei életből lehet ismerős. Sosem ver gyökeret egy stílusnál, folyamatosan keresi az újat, ezzel is határait tágítva.

A zenekar tagjai:

Takáts Eszter: ritmusgitár, ének / Kosztin László: szólógitár / Horváth Mihály: szájharmonika / Giret Gábor: basszusgitár, vokál / Czimermann Csaba: dob

07.20 Péntek

Szakcsi Lakatos Róbert Quartett a művészteraszon

Az energikus, de mégis szolid tempót diktáló formáció most alakult. Szakcsi Róbert saját darabjait, valamint jazz standerdeket játszanak. Ha kíváncsiak, hogyan lehet összhangot teremteni a zenében négy ember között, mindenképp látogassanak ki a ligetbe.

Hodek Dávid – dob / Pecek Lakatos Krisztián – bőgő / Pecze Balázs – trombita / Szakcsi Lakatos Róbert – zongora

07. 22 Vasárnap

Jambalaya a szabadtéri színpadon

A zenekar hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. A 2005-ben alakult formáció bejárta Európát és négy önálló lemezt jelentettek meg.

A XXI. századi modern felfogású zenéjük képviseletében, több száz koncertet adtak a kezdetek óta. 2017-ben vadonatúj „Live Session” albumukat mutatják be hazánkban és Európa szerte. Nevüket egy New Orleans-i ételről kapták, amely jelezvén a zene sokszínűségét is, többféle módon készíthető el.

A zenekar tagjai:

Nemes Zoltán – ének, zongora, Sóvári Tamás – trombita, Albert Zoltán – szaxofonok, Bellák Miklós – gitár, Varga Laca – basszusgitár, Szabó Tamás – dobok

Mire számíthatnak?

Egy igazi amerikai ihletésű showra, mely energikusságával nyeri meg hallgatóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!