programajánló

2018.08.03. 13:58

Koncertek és diszkó vár a Kaptárban a hétvégén

Majdnem minden hétvégén van valami a Kaptárban, és a nyár még nyomósabb indokot ad arra, hogy a forró estéket senki ne akarja az otthoni szobájában tölteni. A legnyomósabb ok erre a Kaptár hétvégi kínálata lesz.

Tóth Alexandra

„Blöckie”, Gregus László – az új lemezükről is játszanak Fotó: HK

A kezdetben kőkemény rockzenében utazó szórakozóhely az évek alatt némiképp lazított a műfaji kötelékeken, de a kaptárlakók szíve továbbra is a keményebb ütemek felé húz. A megújuló közönség nagy örömére viszont ma este DJ Sogi érkezik a kocsmába, hogy egy beach partival ösztönözze a táncos lábú vendégeket a Kaptár Garden színpadán. Az ingyenes buli kilenckor kezdődik, és szombaton ismét folytatódik a csinnadratta. Igaz, egy éles műfajváltással a rock és a metál világába ugrunk.

„Blöckie”, Gregus László – az új lemezükről is játszanak Fotó: HK

Érkezik a dunaújvárosi Born Again két budapesti banda kíséretében. Egyrészt a tehetségkutató-nyertes, több mint tíz éve az underground porondon tevékenykedő Sorrow is a Sage jön a Lamb of God, Pantera, August Burns Red inspirálta zenéjével, és a népszerű és nagyon szerethető amerikai banda, az Avanged Sevenfold hazai követői is a húrok közé csapnak: a Sevengers koncertje méltó zárása a metálestnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!