koncertek mindenekfelett

2018.08.03. 16:00

Egy teljes hétvégét bulizhatunk végig a Popstrandon

A legjobb választás a vízparton tölteni a perzselő estéket, pláne, ha mellé még zenét és kiváló hangulatot is kaphatunk. Az Agárdi Popstrand pénteki ajánlata az Irigy Hónalj­mirigy és Keresztes Ildikó koncertje, szombaton pedig Szikora Robi és Kasza Tibi érkezik.

Tóth Alexandra

Az Irigy Hónaljmirigy az Agárdi Popstrandon mutatja meg magát Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Minden nyári hétvégére tartogatott egy-két kihagyhatatlan bulit az Agárdi Popstrand, ez alkalommal azonban rendhagyó módon pénteken és szombaton egyaránt fesztiválhangulat várja a strandolókat. Ma este először Keresztes Ildikóé a színpad. Ha valaki nem követte volna végig a díva karrierjét, az X-faktoros munkássága miatt valamennyi olvasónknak ismerősen csenghet a neve. A blues-rock torkú énekesnő háromnegyed nyolckor kezd, az ő slágerei után pedig az Irigy Hónaljmirigy parádés előadása következik majd. A humor nagy­ágyúi kilenckor veszik be a színpadot, hogy régi és új idők legnagyobb zenéinek átköltésével szórakoztassák kortalan közönségüket.

Az Irigy Hónaljmirigy az Agárdi Popstrandon mutatja meg magát Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Popstrand e heti programja azonban nem ér véget ma este, mert szombaton jön a folytatás. Az estét Kasza Tibi indítja majd, aki a kezdeti crystalos évek után sikeres szólókarriert épített ki magának, így minden bizonnyal sokakat vonz majd a hétvégi koncertje is. Őt Szikora Robi és az R-go követi, aki a néhány hete fellépett Eddához hasonlóan a kezdetek óta a Popstrand törzsfellépője csapatával.

A koncertek utáni dance beach ezúttal sem marad el, a kapunyitás pedig a szokásos időpontban lesz, 17:30-kor már lehet jönni elfoglalni a legjobb helyeket a közönség soraiban. A várható nagy hőségre való tekintettel senki ne hagyja otthon a fürdőruháját, ha máskor nem is, most kihagyhatatlan egy hűsítő csobbanás a bulik előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!