szponzorált tartalom

2021.03.01. 10:21

WordPress blog, avagy a blogírás fénykora

A tartalomkezelő rendszerek egyik legközkedveltebb típusa a WordPress. A népszerűség oka a WordPress sokoldalúságának tudható be, ugyanis a rendszerrel megoldhatjuk a webáruházunk üzemeltetését, illetve a weboldalak és blogok teljes menedzselését is.

Handsome young businessman is using a computer and typing while working in office

WordPress blog, az egykori nagyágyú

A WordPress 2004-ben robbant be a köztudatba, és vált azonnal az ambiciózus bloggerek legjobb barátjává. A rendszer lehetővé tette a gördülékeny online blogolást, ami forradalminak számított, tekintve a YouTube a téren még igencsak gyermekcipőben járó módszereit. A szép számban megszülető WordPress blogok a lehető legváltozatosabb témákat dolgozták fel, az életmódtanácsadástól kezdve, az autószerelésen keresztül, egészen a lakberendezési ötletekig.

A fejlődésnek semmi sem szabhatott gátat

A fejlesztők, látván a blogok sikerét, nem vártak sokat a rendszer korszerűsítésével. A WordPress-szel ma már weboldalakat is létrehozhatunk, illetve kontroll alatt tarthatjuk a webáruházunk belső menedzsmentjét is. Nagyszerű lehetőségeket adott ez a komolyabb informatikai tudással nem rendelkező cégek kezébe, hiszen így ők is könnyen létrehozhatták a saját igényes honlapjukat.

Előfizetéses konstrukció a prémiumminőség jegyében

Bár a platform ingyenes, némi, roppant baráti díjért cserébe fizetős taggá is válhatunk, így több funkcióhoz és szolgáltatáshoz is hozzáférhetünk, amelyeket szintén a weboldalunk megtámogatásához használhatunk fel.

Kik profitálnak a leginkább a WordPressből?

Mivel a rendszer maradéktalanul kiszolgálja az alapvető igényeket, a kis- és középvállalkozásoknak ideális opció. Ha nem szeretnénk komolyabb összeget beinvesztálni a weboldalfejlesztésbe, nyugodtan bizalmat szavazhatunk a szóban forgó ingyenes CMS programnak.

Az online reklám ereje

Ahhoz persze, hogy a látogatók rátaláljanak a blogjainkra, a SEO tulajdonságok pontos beállítása is szükségeltetik. Az Online Reklám SEO profi csapatára bármikor rábízhatjuk magunkat, legyen szó tanácsadásról vagy egy konkrét SEO-s szolgáltatásuk igénybevételéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában