szponzorált tartalom

2019.07.17. 10:53

Weboldal készítési lehetőségek

Egy igazán minőségi weboldal hosszú időn keresztül garantálja vállalkozása számára az ügyfeleket.

Az olcso-weblap-keszites.hu pedig mindezt prémium minőségben, személyre szabottan, garanciát vállalva, határidőn belül biztosítja Önnek. A cég hozzáállása maximálisan ügyfélközpontú és rugalmas, az elvégzett munka igazán gyors és precíz, az elkészült weboldal pedig minden igényt kielégítő, látványos és modern. Természetesen nem csak a külalak hangsúlyos, a belső tartalom is professzionális. A weblapok könnyen kezelhetőek, a későbbiekben könnyűszerrel bővíthetőek.

A weblapok mellett a cég foglalkozik webáruházak kialakításával is, amelyek szintén prémium minőségűek, modernek és maximálisan felhasználóbarát felépítésűek.

Választható csomagok

A cég 4 weboldal készítési csomagajánlatot állított össze, amelyek minden igényt lefednek.

Cégbemutató weblap

Ez az alapcsomag tartalmaz tárhelyet domain névvel, oldaltérképet, prémium külalakot és funkciókat, választható designt, reszponzív felépítést. A csomaghoz jár egy komplett keresőoptimalizálás, garancia, valamint magyar nyelvű kezelőfelület. Az ára pedig mindössze 39 000 Ft.

Egyszerű weblap

Jelenleg ez a cég legnépszerűbb csomagja. A 69 000 Ft-os csomagár tartalmazza mindazokat, mint a Cégbemutató weblap csomag is, sőt jár hozzá még egyedi design részletes testreszabással.

A fenti két csomag esetén 15 000 Ft ellenében kiegészítésképpen igényelhető Google Adwords hirdetési kampány elkészítése, amely a beállításokon túl még tartalmaz egy 7 napos tesztelési és finomítási lehetőséget.

Prémium weblap

A csomag ára 89 000 Ft, és a fentieken túl tartalmaz még egy Google Adwords hirdetési kampány elkészítését, prémium közösségi média megosztó gombok bővítményt, valamint Google Analytics bekötését is.

Webáruház

A csomag 120 000 Ft-ba kerül, és tartalmazza mindazokat, mint a Prémium weblap csomag.

A fenti csomagokon kívül természetesen van lehetősége egyéni, személyre szabott ajánlatot is kérni.

A cég szakemberei várják megkeresését!

Mindezek mellett pedig a cég minden megrendelés esetén megajándékozza Önöket akár 30.000 Ft értékben, ugyanis új weboldal vagy webáruház rendelése esetén extra szolgáltatásaik/moduljaik közül most választhat kettőt, amelyet ingyenesen beállítanak Önnek.

A teljesség igénye nélkül íme néhány modul, amelyek közül választhat: egyedi céges e-mail-cím, másolásvédelem, Google Analitycs statisztika szolgáltatás bekötése, fixen elhelyezett “Hívjon most” gomb megjelenítése mobiltelefonokon, felugró ablak modul beépítése, logó készítés prémium minőségű sablonokból, animált körszámláló, vagy akár animált diagram és visszaszámláló.

Kérjen ajánlatot ingyenesen, és az olcso-weblap-keszites.hu szakemberei megvalósítják Önnek azt, amit megálmodott. Tegye még sikeresebbé vállalkozását egy látványos, felhasználóbarát weboldallal, amely még több látogatót és potenciális vásárlót fog eredményezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában