szponzorált tartalom

2019.10.10. 12:13

Végre megérkeztek az iPhone 11 tokok

Szokás szerint nagy volt a várakozás, de itt van, megérkezett az iPhone 11, ami szokás szerint egy csúcskategóriás készülék lett. Az Apple ismét megmutatta, hogy milyen lenyűgöző teljesítményt képes beleszuszakolni egy ilyen kecses készülékbe, ami a kamerákat illetően egyedülálló dizájnnal rendelkezik.

Cropped image of a woman using smartphone at home. Focus on smartphone

Fotó: Vadym Drobot

Ennek megfelelően aktuálissá vált az iPhone 11 tokok beszerzése, amennyiben senki sem szeretné már az első alkalommal szilánkosra törni a képernyőt vagy a hátlapot, egyszóval ez egész telefon teljes borítását, mivel a vártnak megfelelően ez is üveg lett. Az Apple az a gyártó, amely utat mutat a formatervezésben. Legalábbis a rengeteg kínai koppintásból erre lehet következtetni. Minden kiadott modell után sorra jelennek meg a hasonló – általában kínai – Androidos készülékek.

Bár ez nem olyan nagy baj, hiszen jótól lopni nem bűn. A lényeg, hogy a mobil most sem lett ütésálló, bár ez a felhasználók többséget nem zavarja annyira, mivel az iPhone 11 tokok majd megvédik a készüléket a karcoktól és az ütődésektől, ha egy hirtelen mozdulatot követően lesepernénk az asztalról. De mi a választék?

Elvégre az iPhone mondhatni már státuszszimbólumnak számít egyesek szerint. Van az iPhone, meg a többi telefon. Az azonban biztos, hogy egy nagyjából 300.000 mobillal senki sem szeretne dobálózni és ebben az esetben ez csak az alapmodell ára. Ezzel ellentétben a minőségi iPhone 11 tokok sokkal kedvezőbb áron rendelhetőek meg, többféle stílusban, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő változatot. Érdemes egy pillantást vetni arra, hogy a smartdiszkont.hu webáruházban milyen a felhozatal az iPhone 11 tokok terén.

A kínálat valószínűleg még ennél is nagyobb lesz, hiszen egy teljesen friss, ropogós modellről beszélünk. Hogyha az iPhone 11 tokokkal nem szeretnénk eltakarni a mobil dizájnját, akkor érdemes az áttetsző változatok között nézelődni. Ez nem takarja el a telefon csodás dizájnján, ugyanakkor megvédi azt a sérülésektől. Egy üvegfólia sem árt, hiszen a képernyő az egyik legérzékenyebb része a telefonnak. Az iPhone 11 tokok többféle mintában érhetőek el, amik között a márványtól elkezdve a flamingóson át, a katona mintásig minden trendi érdekesség megtalálható. Az iPhone 11 tokok ezáltal nem csak védik, hanem egyedivé varázsolják a telefont. Öltöztessük a készüléket alkalomhoz megfelelően, ezért akár az iPhone 11 tokok többféle változata is megrendelhető. Egy darab úgysem lesz elég, hogyha mindig változatos megjelenést szeretnénk biztosítani az okostelefonnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában