szponzorált tartalom

2018.10.23. 00:00

Tényleg a kulcstartó az egyik legjobb reklámajándék?

Bármennyire is lehet néhány embernek okos otthona, azért a postaládát vagy a rozsdás pince lakatot még Siri sem nem tudja kinyitni kulcs nélkül, így akarva-akaratlanul azért hordunk magunknál kulcstartót.

Nem meglepő így, ha értekezletekre, tárgyalásokra, egyes céges rendezvényekre előszeretettel készíttetnek a reklámajándék csomagba gravírozott, különféle logókkal ellátott kulcstartókat a cégek.

S mivel ma egy kulcstartó csak úgy önmagában elég unalmas már, így a legtöbbre már tesznek lámpát, bevásárlókocsi érmét vagy akár sörnyitót is. Ennyi jó plusz tulajdonsággal pedig nem kell sokat gondolkodnunk, hogy az amúgy is kitágult karikánkat lecseréljük egy menő, többfunkciós kulcstartóra. Győzködni sem kell, a termék praktikussága magáért beszél.

A kulcstartó mellett régen a tollak voltak nagyon népszerűek, de valljuk be, gyakorlatilag csak az ír manapság, akinek a munkája vagy a hobbija magában foglal valamilyen írást. A többség telefonon, vagy számítógépen ír, így inkább a tárcák kerültek középpontba a kulcstartók mellett.

Van olyan, aki nem szereti a telefon tokjában tárolni az iratait, mert nincs oda a kinyithatós tokokért, vagy épp biztonsági meggondolásból szereti külön tárolni a kártyáit és személyes okmányait, így egyre nagyobb szerepet kapnak a minőségi bőr tárcák és tokok is.

Ezeket egyaránt lehet luxus, hétköznapi és sportos kivitelben is kapni, hiszen például egy sportszergyártó cég nem feltétlenül fog bőr tárcákat vásárolni, hanem a sportos viselethez passzoló műanyag vagy vászon típusú anyagokból készült modelleket fogja előnyben részesíteni.

A tárca után az egyik legkedveltebb reklámajándékok az elektronikai termékek, hiszen ma már nem lehet létezni internet nélkül, így az ehhez kapcsolódó kütyük mindig sikeresek.

Egy céges logóval ellátott pendrive, egy minőségi telefontartó, egy fülhallgató vagy egy egér mindig jól jöhet, hiszen ezek már gyakorlatilag olyan használati eszközök, mint a fogkefék. És azért valljuk be, a legtöbb embernek sosem baj, ha egynél több van épp otthon.

Így végülis bármit beletehetünk egy reklámajándék csomagba, lényeg csak az, hogy találjuk meg a rendezvény témájához illő apró kis tárgyakat, amelyeknek minősége annyira jó, hogy képesek lecserélni a vevők eddigi használati tárgyait.

A www.reklamajandek.biz oldalán rengeteg kisebb-nagyob használati tárgy közül lehet válogatni, így mindegy, hogy elektornikai, szabadidős tevékenységhez passzoló, vagy irodai kiegészítőket akarunk emblémáztatni, biztosan megtaláluk azt, ami megfelel az elképzeléseinknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában